Σιγά μην τους αφήσει ο Θεόφιλος να κάνουν αυτά που έκανε ο ίδιος…

ΑΠΟΛΥΤΑ ενημερωμένος και ακριβής ο ΙΒΑΝ στο «Τρίτο Μάτι» στο φύλλο της Τετάρτης.

«Ο Θεόφιλος θέλει, πάση θυσία μετά την απραξία και τις (αλλεπάλληλες θα προσθέταμε…) γκάφες των δύο ΠΑΣΟΚτζήδων αντιδημάρχων (Σημ:. Εννοεί Τσίλι και Σαμούρη), να βγει στην πιάτσα ο «δικός» του ως Νο 2, ώστε η Δημοτική Αρχή να φέρει ΜΙΧΑΛΑΤΟ-ΜΙΝΕΤΕΪΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ»!

Μια προσεκτική «μετάφραση» των όσων συμβαίνουν στο Ολιγαρχικό σύστημα, οδηγεί στην εκτίμηση του ΙΒΑΝ!

Σιγά μην ο Ραδιοπειρατής δήμαρχος να μην γνωρίζει πως παίζεται το παιγνίδι της κυριαρχίας στον επιχειρηματικό κύκλο και την πολιτική.

Μια φορά αποστάτης πάντα αποστάτης! Σιγά μην αφήσει τους ΤσιλιδοΣαμούρηδες να πιάσουν στασίδι στη διαδοχή όποτε αυτή έλθει!

Η δικιά του περίπτωση είναι η επιβεβαίωση για τα προηγούμενα.

Έφυγε-αποστάτησε από τον Φραντζή κάποια στιγμή, κατέβηκε στις εκλογές κόντρα στον πρώην αρχηγό του το 2006, του πήρε την εκλογή και έγινε κυρίαρχος στη Λειβαθώ! Και πέρασαν γύρω στα 10 χρόνια και στις τελευταίες εκλογές (το 2019) όλο το ασκέρι του Φραντζή και όσοι από τη Λειβαθώ τον στήριζαν (Μοσχόπουλος και λοιποί) βρέθηκαν δίπλα του και στο συνδυασμό του εκεί που λίγο καιρό πριν «ξέρναγαν τα άντερά τους» για τον Θεόφιλο! Και μετά τις εκλογές στρατεύτηκε και ο Φραντζής ως γενικός γραμματέας του Δήμο!

Η ιστορία λοιπόν διδάσκει κάτι που οι ΤσιλιδοΣαμούρηδες δείχνουν να αγνοούν!

Σιγά μην τους αφήσει ο Θεόφιλος …να κάνουν αυτά που έκανε αυτός!

Μια χαψιά θα τους κάνει…

KOΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ