Σκέψη από σκέψη …έχει διαφορά

Γράφει ο ΠANAΓHΣ METAΞATOΣ
Πρόεδρος Eνωσης Aγροτουρισμού Iονίου, Aντιπρόεδρος ΣEAΓE, Mέλος Δ.Σ. ΣEEΔΔE, Kαθηγητής της Mεθόδου SILVA

Oταν νομίζεις ότι έχεις κάνει μια τέλεια αναπαράσταση αυτού που θάθελες να συμβεί στη ζωή σου, είσαι τόσο χαρούμενος που οι δονήσεις των συναισθημάτων σου, σου επιτρέπουν η Δύναμη της Ζωής να κυλήσει μέσα σου και να τραβήξει προς το μέρος σου, όποιον και ότι επιθυμείς.

Οταν όμως η σκέψη σου εστιάζεται στην απουσία αυτού που πραγματικά θα ήθελες, οι δονήσεις σου είναι χαμηλές και απομακρύνουν αντί να έλκουν αυτό που επιθυμείς.

Χρειάζεται να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα στον ευσεβή πόθο και τη σφοδρή επιθυμία.

Ο ευσεβής πόθος, δηλώνει: Καλά θα ήταν να γίνει …κάτι.

Η σφοδρή επιθυμία, δηλώνει: Δεν μπορώ να φανταστώ να μην γίνει …κάτι.

Ο ευσεβής πόθος, ελπίζεις να συμβεί …κάποτε

Η σφοδρή επιθυμία, λειτουργείς, σαν να έχει ήδη γίνει…

Τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά λοιπόν: Η ίδια εικόνα είναι.

Τη διαφορά την κάνει το συναίσθημα. Όσο πιο έντονο, δυνατό τόσο η δόνηση που εκπέμπεται αγγίζει και ενεργοποιεί περισσότερους παράγοντες και «επιβάλλει» την πραγμάτωση της εικόνας.

Ο λαός έχει πολλές εκφράσεις που δείχνουν τη διαφορά:

…του σφηνώθηκε η ιδέα

…από μικρό παιδί το είχε στο μυαλό του.

…αγύριστο κεφάλι

…τόπε και τόκανε.

…αυτός να μη το βάλει στο νου του.

ή και τα αντίθετα

…ότι θυμάται χαίρεται.

…πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης.

…όπου φυσάει ο άνεμος κ.λ.π.

Η επόμενη ερώτηση που θα μπορούσατε να κάνετε είναι:

Χρειάζεται να λειτουργεί ο εγκέφαλος σε κάποια ειδική συχνότητα, για να μπορεί να «τρέχει» ευκολότερα το πρόγραμμα που επιθυμεί ο νους;

Οπωσδήποτε. Ίσως αυτό είναι και το βασικό συστατικό της επιτυχίας.

Ο εγκέφαλος είναι πολύ πιο αποτελεσματικός σε χαμηλή δόνηση (συχνότητα). Στην συχνότητα Α (7-14) παλμούς το δευτερόλεπτο ενεργοποιείται το σύνολο του. Το 90% των λειτουργιών και των δύο ημισφαιρίων.

Η συχνότητα Α των 10 κύκλων το δευτερόλεπτο (μ.ο) όπως είναι γνωστή, συντονίζεται με την Γαλαξιακή συχνότητα καιμ πιθανόν και συμπαντική που πριν λίγα χρόνια παρατήρησε ο Dr Hioume την οποία μέτρησε στους 9,98 κύκλους το δευτερόλεπτο… Είναι σαν να λέμε έχουμε WiFi, άρα μπορούμε να δεχτούμε ή να στείλουμε ένα μήνυμα οπουδήποτε.

Ο εγκέφαλος μας είναι πομπός και δέκτης ταυτόχρονα σε κύματα σκέψης που εκφράζονται με λέξεις που αντιπροσωπεύουν προγράμματα εκτέλεσης εντολής για τους νευρώνες.

Έχουμε λοιπόν όσα χρειαζόμαστε:

α. Τον υπολογιστή (εγκέφαλο) και μάλιστα κβαντικό, υπερσύγχρονης τεχνολογίας που ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στην …αγορά.

β. Το πρόγραμμα. Είναι η εικόνα που απεικονίζει το τελικό αποτέλεσμα και που ενδυναμώνεται από το έντονο συναίσθημα της θετικής προσδοκίας (πίστη).

γ. W I f I Η συχνότητα Α, που είναι απαραίτητη για να σταλεί το μήνυμα στο σύμπαν και να ενεργοποιηθεί ο Νόμος της Έλξης.

Δοκιμασμένη η συνταγή (Μέθοδος Silva) …Δοκιμασμένα τα υλικά… Καλό τσιμπούσι.