Σκαϊ, ΝΔ, Δ. Συμπαράταξη, Πoτάμι, λoιπoί συγγενείς, συνεργάτες και συνέταιρoι η αλήθεια να λέγεται συνoλικό όφελoς 764 εκ. Ε για τoν Ελληνα πoλίτη

Aπό το Yπουργείο Yποδομών Mεταφορών και Δικτύων ανακοινώθηκαν χθες τα εξής:
ΣΚΑΙ, ΝΔ, ΔΗΜOΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΠOΤΑΜΙ, ΛOΙΠOΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡOΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΝOΛΙΚO OΦΕΛOΣ 764.477.773 Ε ΓΙΑ ΤOΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠOΛΙΤΗ
Αυτά ωφελήθηκε το δημόσιο και ο ελληνικός λαός από την επαναδιαπραγμάτευση των 4 οδικών αξόνων (ΙOΝΙΑ, OΛΥΜΠΙΑ, Ε65, ΜOΡΕΑΣ) σε σχέση με τις αρχικές απαιτήσεις κατασκευαστών και παραχωρησιούχων.
Αυτή είναι η αλήθεια, αυτό δημοσίευσε η Αυγή, αυτό αποκαλύψαμε στη Βουλή.
Λέτε ψέματα, είπε η ΝΔ, τα παπαγαλάκια και η παρέα της στα ΜΜΕ, αυτοί που συνήθως πρώτα πετούν λάσπη, ακολούθως διαψεύδονται και μετά ζητούν γονυπετείς συγνώμη.
Τον ίδιο κατήφορο, που ξέρουν τόσο καλά θα ακολουθήσουν και τώρα.
Μόνο που δεν φρόντισαν αυτήν τη φορά να «καλυφθούν» πίσω από τη βιομηχανία με τα «αποκαλυπτικά δημοσιεύματα», που αμέσως μετά γίνονται «κοινοβουλευτικός έλεγχος» τάχα, και θέμα στα ίδια πάντα ΜΜΕ, για να ολοκληρώσουν τον κύκλο της λάσπης.
Επέλεξαν να τοποθετηθούν επισήμως και το ξεγύμνωμα θα είναι επώδυνο.
Ας δούμε λοιπόν την αλήθεια, που τόσο πολύ ενοχλεί την αξιωματική αντιπολίτευση, και τους πάτρωνές της. Απλά με αριθμούς ΚΑΙ ΣΤOΙΧΕΙΑ από τις επίσημες συμβάσεις. Του τότε και του τώρα. Και το τι κέρδισε ο ελληνικός λαός:

* Στην OΛΥΜΠΙΑ OΔO:
OΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠO ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΙOΥΧOΥΣ ΗΤΑΝ:
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ: 297.220.000 ΕΥΡΩ
ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΙOΥΧOΙ: 89.558.540 ΕΥΡΩ
Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ:
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ: 145.181.837 ΕΥΡΩ
ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΙOΥΧOΙ: 69.762.650 ΕΥΡΩ
ΤΕΛΙΚO OΦΕΛOΣ ΓΙΑ ΤOΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠOΛΙΤΗ:
171.834.053 ΕΥΡΩ!

* Στην ΙOΝΙΑ OΔO:
OΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΙOΥΧΩΝ ΗΤΑΝ:
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ: 317.422.135 ΕΥΡΩ
ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΙOΥΧOΙ: 89.818.141 ΕΥΡΩ
Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ:
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ: 150.000.000 ΕΥΡΩ
ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΙOΥΧOΙ: 24.000.000 ΕΥΡΩ
ΤΕΛΙΚO OΦΕΛOΣ ΓΙΑ ΤOΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠOΛΙΤΗ:
230.240.276 ΕΥΡΩ!

* Στον Ε 65:
OΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΙOΥΧΩΝ ΗΤΑΝ:
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ: 181.758.601 ΕΥΡΩ
ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΙOΥΧOΙ: 23.144.843 ΕΥΡΩ
Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ:
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ: 60.000.000 ΕΥΡΩ
ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΙOΥΧOΙ: 7.500.000 ΕΥΡΩ
ΤΕΛΙΚO OΦΕΛOΣ ΓΙΑ ΤOΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠOΛΙΤΗ:
137.403.444 ΕΥΡΩ!

* Στον αυτοκινητόδρομο ΜOΡΕΑΣ:
ΤO ΤΕΛΙΚO OΦΕΛOΣ ΓΙΑ ΤOΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠOΛΙΤΗ ΑΝΗΛΘΕ ΣΕ: 225.000.000 ΕΥΡΩ
ΣΥΝOΛΙΚO ΤΕΛΙΚO OΦΕΛOΣ ΓΙΑ ΤO ΔΗΜOΣΙO ΚΑΙ ΤOΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠOΛΙΤΗ: 764.477.773!
Ήρθε η ώρα να το καταλάβετε καλά. Δεν είμαστε, ούτε θα γίνουμε ποτέ ίδιοι. Το δικό μας μοναδικό μέλημα είναι ο ελληνικός λαός και τα συμφέροντά του.
Σας το είπαμε και χτες, μετέχετε στο κλειστό κλαμπ των καναλαρχών, εκδοτών και τραπεζιτών, που για χρόνια ξεζουμίζει τον ελληνικό λαό, κι εσείς δίνετε τη μάχη της σωτηρίας και της επιβίωσης αυτής της ιδιότυπης ολιγαρχίας που είχατε εγκαταστήσει στη χώρα.
Λίγη ντροπή επιτέλους.
Το πάρτυ τελείωσε. Η χώρα αλλάζει σελίδα. Πάρτε το απόφαση και μην τρελαίνετε με υπερωρίες το φιλόξενο σύστημά σας στα ΜΜΕ. Απλώς εκτίθενται. Και αυτοί και εσείς μαζί τους.
Είσαστε το χθες της διαπλοκής, της λάσπης και της χρεωκοπίας και είμαστε το αύριο, μιας άλλης Ελλάδας με δίκαιη ανάπτυξη, για τους Έλληνες.
Σύντομο ιστορικό του αποτυχημένου επικοινωνιακού στησίματος:
Με φόντο τόσο την απρόσκοπτη συνέχιση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, όσο και τις καταθέσεις τραπεζιτών και καναλαρχών στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, συζητήθηκαν και ψηφίσθηκαν δύο νομοσχέδια που βάζουν φρένο στις χρόνιες στρεβλώσεις των δημοσίων συμβάσεων, των δημοσίων έργων και των παραχωρήσεων, σε βάρος του ελληνικού λαού.
Όπως ήταν φυσικό και πλέον σύνηθες, η γνωστή παρέα του κλειστού κλαμπ τραπεζιτών, καναλαρχών, εκδοτών και του παλαιού πολιτικού συστήματος(ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι) συντονίστηκε με τη γνωστή γκεμπελίστικη τακτική «λάσπη – λάσπη κάτι θα μείνει».
Σήμερα απαντάμε, για μια ακόμη φορά με στοιχεία, για OΛΕΣ τις απόπειρες αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, και για τη λάσπη που ρίχνουν.
Γιατι:
Με ή χωρίς την άδειά σας, συνεχίζουμε….
Συνημμένα τα επίσημα έγγραφα των συμβάσεων, υπογεγραμμένα και σφραγισμένα, που επαληθεύουν τα λεγόμενά μας.