ΣΚΛΗΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➙ ΣΤΟ εξαιρετικό και πολυδιαβασμένο βιβλίο τους «Από την Κοσμογονία στην γλωσσογονία», οι διεθνώς γνωστοί, Μεγάλοι Επιστήμονες -συγγραφείς του, ο γλωσσολόγος μας κος Γ. Μπαμπινιώτης και o Αστροφυσικός μας κος Δ. Νανόπουλος στην Παρουσίασή του και μεταξύ άλλων, επισημαίνουν τα διαχρονικά, ιδιαζόντως λυπηρά τεκταινόμενα, στον Χώρον της Πολύπαθης Παιδείας μα, και τον αδιαμφισβήτητα καταστροφικό ρόλον τον οποίον -επί δεκαετίες πολλές και σε Παγκόσμια Πρωτοτυπία- διαδραματίζουν επί του προκειμένου, τα Πολιτικά μας κόμματα!

➙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ αγανακτισμένοι, με την επιμονήν των εκάστοτε Υπευθύνων να αγνοούν τα αυτονόητα, δηλώνουν:

➙ «EXOYME βγει, έχουμε μιλήσει, έχουμε γράψει, έχουμε συγκρουσθεί… Το πρόβλημα είναι είναι όμως ΠΟΣΟ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ… Ο κάθε Υπουργός, πριν πάρει απόφαση για έναν Χώρον που αγνοεί, πόσους ειδικούς επί του αντικειμένου επιστήμονες έχει καλέσει, πριν καταλήξει στις αποφάσεις του…».

➙ ΕΙΝΑΙ γεγονός ότι ούτε μακρόπνοους Σχεδιασμούς διαθέτουμε -για πάρα πολλά χρόνια- ακόμα για Εθνικά, πολύ σοβαρά, θέματα, ούτε …φημιζόμεθα για την …αγαστήν συνεργασίαν μεταξύ επιστημόνων ειδικών, και Πολιτικών διαφόρων θώκων, αγνοούντων το εκάστοτε αντικείμενον, για το οποίον αποφασίζουν!

➙ Αλλά και αν ακόμα αποφασισθεί να κληθεί κάποιος σοβαρός γνώστης του αντικειμένου προς συζήτησιν, θα προτιμηθεί ο του …ιδίου «χρώματος», έστω και αν τα επί του προκειμένου προσόντα του ωχριούν, σε σύγκριση με αυτά άλλων, διαφορετικών κομματικών Σχηματισμών!

➙ ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΗ η Αλήθεια, αλλά ΦΙΛΤΑΤΗ, όπως έκπαλαι διατείνεται σχετικά, και ο εκδότης μας!!!