Σοκ! Εικοσάχρονη, όμορφη και καλλίγραμμη Ρωσίδα βγάζει σε online δημοπρασία την παρθενιά της για να σπουδάσει ιατρική στο εξωτερικό. Το ποσό που ζητάει είναι 150.000 Ευρώ

Μία 20χρονη όμορφη και καλλίγραμμη Ρωσίδα θεωρεί ότι το να πουλήσει την παρθενιά της για να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της δεν είναι ηθικά επιλήψιμο.

Συγκεκριμένα, η 20χρονη Αριάνα βγάζει την παρθενιά της σε online δημοπρασία. Μάλιστα, η νεαρή Ρωσίδα ισχυρίζεται ότι θέλει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για τις σπουδές της στο εξωτερικό.

Φωτογραφίες της 20χρονης Αριάνας έχουν αναρτηθεί σε ιστοσελίδα συνοδών, μέσω της οποίας η κοπέλα δημοπρατεί την παρθενιά της στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσόν των 150.000 ευρώ.

Η Αριάνα υποστηρίζει ότι θέλει να σπουδάσει ιατρική και αφού η χώρα της δεν παρέχει υποτροφίες για σπουδές στο εξωτερικό ενώ η οικογένειά της είναι φτωχή, η πώληση της παρθενιάς της είναι για εκείνη η μόνη λύση.

Μάλιστα, η κοπέλα δήλωσε ότι οι γονείς της δεν γνωρίζουν αυτό που πρόκειται να κάνει, αλλά θεωρεί ότι, όταν το μάθουν θα συμφωνήσουν μαζί της.

«Πολλοί φοιτητές κατά την διάρκεια των σπουδών τους αντιμετωπίζουν προβλήματα, πρέπει να δουλέψουν για να πληρώσουν για τις σπουδές τους. Θέλω να πάω σε άλλη χώρα για να σπουδάσω ιατρική. Το πανεπιστήμιο θα είναι πολύ ακριβό και το ενοίκιο, επίσης, θα είναι υψηλό», δήλωσε η νεαρή Ρωσίδα και υποστήριξε ότι δεν βλέπει κάτι ανήθικο στην πράξη της.

Η ιστοσελίδα συνοδών προσφέρει σε όποιον θέλει να περάσει μία νύχτα με δύο παρθένες, αφού και η καλύτερη φίλη της Αριάνας, η 21χρονη Λολίτα, βγάζει και εκείνη την παρθενιά της στο σφυρί για 150.000 ευρώ.

«Είχα την ελπίδα για μεγάλο χρονικό διάστημα ότι θα βρω τον μεγάλο έρωτα, αλλά αυτό δεν συνέβη. Γιατί να περιμένω περισσότερο; Και γιατί να χάσω την παρθενιά μου με κάποιον που αργότερα θα πληγώσει την καρδιά μου;», αναρωτήθηκε η γοητευτική Ρωσίδα.

(kontranews)