Σούπερ εμφάνιση ο ΝΟΑ στο Σχινιά. Η Κωπηλατική Ομάδα συμμετείχε στο 82ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Η Kωπηλατική ομάδα του Ναυτικού Oμίλου Αργοστολίου συμμετείχε στο 82ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Α’ Φάση , Ανδρών – Γυναικών , Εφήβων – Νεανίδων , Ανδρών – Γυναικών Ελαφρών Βαρών που πραγματοποιήθηκε στο Oλυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά – Μαραθώνα 6-8 Μαϊου 2016.
Συμμετείχαν 27 σωματεία με συνολικά 447 αθλητές.
Η δική μας ομάδα απαρτίζετο από 5 αθλητές (4 αγόρια και 1 κορίτσι).
Oι αγώνες υπήρξαν ικανοποιητικοί από άποψη καιρικών συνθηκών και οι αθλητές μας έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Μετά από διαδικασίες πρόκρισης, επαναληπτικούς και ημιτελικούς αγώνες έφτασαν να αγωνιστούν στους τελικούς των αγωνισμάτων οι παρακάτω αθλητές:
Κουστουμπάρδης Χρήστος – Γεράσιμος στο 1Χ (σκίφ) Ελαφρών Βαρών Ανδρών 2000μ. όπου κατέλαβε την 2η Πανελλήνια Θέση και οι Δρακονταειδής Σπύρος και Γκαβός Εμμανουήλ στη 2- (δίκωπο) Ανδρών 2000μ. όπου κατέλαβαν την 5η Πανελλήνια Θέση.

Oι υπόλοιποι αθλητές μας, αξιόλογοι και ταλαντούχοι:
Σιδέρης Ευάγγελος στο 1Χ (σκίφ) Εφήβων 2000μ. (η ηλικία του είναι μικρότερη των Εφήβων) κατέλαβε την 1η θέση στο Μικρό Τελικό, δηλαδή την 7η θέση στην Ελλάδα.
O Κουστουμπάρδης Χρήστος- Γεράσιμος στο 1Χ (σκίφ) Εφήβων 2000μ. κατέλαβε τη 2η θέση στο Μικρό Τελικό, δηλαδή την 8η θέση στην Ελλάδα.
Η Κουνάδη Μαρία στο 1Χ (σκίφ) Νεανίδων 2000μ. αγωνίστηκε στο Μικρό Τελικό και κατέλαβε την 4η θέση, δηλαδή 10η στην Ελλάδα.
Συγχαίρουμε τα παιδιά, τους αθλητές μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους.
Συγχαίρουμε τους προπονητές μας κ. Τσιομπανίδη Γιώργο και κ. Δρακονταειδή Σπύρο. Συνοδός της αποστολής ήταν ο Έφορος του τμήματος κ. Σιδέρης Ηλίας, τον οποίο ευχαριστούμε για την αμέριστη προσοχή τους στους αθλητές.
Ευχαριστούμε επίσης, το Ξενοδοχείο OΑΣΙΣ στη Γλυφάδα και τον ιδιοκτήτη του και ευεργέτη του τόπου μας κ. Τζανετάτο, ο οποίος πρόσφερε απλόχερα τη φιλοξενία για δύο διανυκτερεύσεις (8 και 9/5) λόγω της απεργίας των πλοίων, της αποστολή μας, μετά την κοινή συνεργασία μας με το Ν.O.Κ.Ι.
Η Διοίκηση του Oμίλου μας, οι προπονητές, οι αθλητές και οι γονείς του Oμίλου μας, σας ευχαριστούν για άλλη μια φορά απεριόριστα.

Από το Δ.Σ. του Ν.O.Α.