Σούπερ προβολή της Κεφαλονιάς μέσα από το νέο σαϊτ του Δήμου Κεφαλονιάς

«Ημέρα γιορτής» αποκάλεσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος την χθεσινή ημέρα, στα πλαίσια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για την επίσημη παρουσίαση του νέου site τουριστικής προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου.vinieta-egxromi
Πρόκειται για ένα Oλοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Προβολής, Ανάδειξης και Δικτύωσης του Πολιτιστικού και Τουριστικού Προϊόντος της Κεφαλλονιάς με χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Δεν είναι ακόμα ένα website τουριστικής προβολής, αλλά ένας ζωντανός οργανισμός, ο οποίος συνεχώς θα ανανεώνεται, όπως τονίστηκε στην παρουσίαση. Ειδικότερα, είναι ένας αναλυτικός οδηγός παρουσίασης του νησιού μας, ο οποίος μάλιστα περιλαμβάνει και εφαρμογές, καθώς επίσης δίνεται οι δυνατότητα στους επισκέπτες να «ανεβάζουν» το δικό τους υλικό.
Το  έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από το ΕΣΠΑ 2007-2013 και το συνολικό του κόστος αγγίζει τις 200.000 Ευρώ.
Η παρουσίαση του νέου site έγινε στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Κεφαλονιάς, στην οποία προήδρευσε ο κ. Κεκάτος και συμμετείχε η αντιδημάρχος Oικονομικών κ. Σοφία Γαρμπή.
Επίσης, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος και τ. αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, η διευθύντρια Διοικητικού-Oικονομικού της Π.Ε. Κεφαλληνίας κ. Αλεξάνδρα Λάντου, ο προϊστάμενος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου κ. Σταύρος Κορκός, ο κ. Βασίλης Σιμωτάς εκ μέρους του Σωματείου Επισιτιστικών και Συναφών Επαγγελμάτων «O Αρκείσιος», ο διοικητικός υπάλληλος της Π.Ε. Κεφαλληνίας κ. Μήνάς Κλαουδάτος, κ.ά.
Η αναλυτική παρουσίαση του site πραγματοποιήθηκε από τον κ. Γιάννη Μιχόπουλο της εταιρείας «Evolution Projects».
Την ιστοσελίδα μπορείτε να επισκεφθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kefalonia-island.org

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA