Σπύρος Γαλιατσάτος: «Οταν λειτουργείς με ακεραιότητα, τίποτα άλλο δεν μετράει»

Για την υποψηφιότητά του, τις προτεραιότητές του αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα πολιτευθεί και θα κινηθεί από εδώ και πέρα, μίλησε ο τέως αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε Κεφαλονιά και Ιθάκη Σπύρος Γαλιατσάτος, μιλώντας στην εκπομπή των Ανδρέα Αρβανιτάκη και Βάνιας Σαμόλη στον Ionian Galaxy.

Ο κ. Γαλιατσάτος τόνισε ότι η τιμή που του έκαναν οι σύντροφοί του τόσο από τις τοπικές οργανώσεις όσο και από τα κεντρικά του κόμματος να είναι υποψήφιος για την βουλευτική έδρα των νησιών μας δεν σημαίνει ότι θα κάνει κάτι διαφορετικό από ό,τι κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα θα συνεχίσει να μάχεται για το καλό των νησιών μας και των κατοίκων τους, πάντα με ακεραιότητα, καθώς όταν κάποιος μάχεται με ακεραιότητα τίποτε άλλο δεν μετράει, επαναλαμβάνοντας τη ρήση του Γουίνστον Τσώρτσιλ.

Εξέφρασε παράλληλα την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς από τις διαρκείς επαφές του διαπιστώνει την ύπαρξη ενός αισθήματος οργής στους πολίτες και την ανάγκη τους για πολιτική αλλαγή. Ο κόσμος βλέπει, όπως είπε μια πολιτική η οποία συνθλίβει μεταξύ άλλων το επίπεδο διαβίωσής του.

Συγκρίνοντας την τωρινή κυβέρνηση με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Γαλιατσάτος τόνισε ότι παρότι λειτουργούσε σε καθεστώς ποσοτικής ασφυξίας, έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, αφήνοντας και αποθεματικό, σε αντίθεση με την τωρινή κυβέρνηση της ΝΔ που λειτουργεί σε καθεστώς ποσοτικής χαλάρωσης.

Στο πλαίσιο αυτό και ο ίδιος, έχοντας βαθιά γνώση τόσο των χαρακτηριστικών και των ιδιαιτεροτήτων των νησιών μας όσο και της δημόσιας διοίκησης από την πολυετή του εμπειρία στα κοινά, θα προσφέρει τα μέγιστα προκειμένου να επιτευχθεί η αλλαγή.