Στα Διλινάτα, την γενέτειρα του Ιδρυτή του Παναθηναϊκού

Το διήμερο 8 και 9 Φεβρουαρίου έλαβε χώρα επίσκεψη στην Σχολή του Δικτύου μας στην Κεφαλονιά.

Ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ κ. Τσεκούρας Ευστάθιος και ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Προπονητών/Προπονητικών προγραμμάτων κ. Κρασώνης Κωνσταντίνος, είχαν την ευκαιρία να ελέγξουν και να αξιολογήσουν την εξέλιξη των ποδ/στων στην Σχολή της Κεφαλονιάς.

Στο πλάισιο της επίσκεψης, ο Υπέυθυνος της Σχολής κ. Φωής Τάκης ξενάγησε τους Υπεύθυνους του Δικτύου στο σπίτι του Ιδρυτή του Παναθηναϊκού μας Καλαφάτη Γεώργιο, το οποίο βρίσκεται στα Διλινάτα.

Οι προπονητές και ο Υπεύθυνος της Σχολής είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κ.κ. Τσεκούρα και Κρασώνη αναφορικά με την εξέλιξη της Σχολής, θέλοντας να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους μικρούς ποδοσφαιριστές της Σχολής.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας για τους μικρούς ποδοσφαιριστές με τον τυχερό να κερδίζει την επίσημη εμφάνιση της Ά Ομάδας με υπογραφές των ποδ/στές αυτής.

Μια νέα αρχή έγινε στο νησί του Ιδρυτή μας αναφορικά με την λειτουργία της Σχολής και το ραντεβού με τα παιδιά και τους προπονητές ανανεώθηκε για το μεγάλο Party των Σχολών μας που θα πραγματοποιηθεί στο Πασχαλινό τουρνουά στο Σοφικό!