«Στα κάγκελα» οι Επιχειρηματίες «κράζουν» τον Θεόφιλο

Κ. Κωνσταντάκης

«Στα κάγκελα» είναι πολλοί επαγγελματίες της παραλίας (κυρίως από Λιμεναρχείο έως Rock Cafe) με τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και δήμαρχο Αργοστολίου Θέοφιλο Μιχαλάτο, τον οποίο καταγγέλλουν πως εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ενώ δηλαδή ισχυρίζεται πως το γουλόστρωτο είναι εργοτάξιο, εντούτοις εισπράτει κανονικά τα ταλιμενικά τέλη από τα σκάφη κι επίσης στην άλλη πλευρά της  παραλίας δίδει άδειες για τραπεζοκαθίσματα ενώ κι εκεί τυπικά το έργο δεν έχει παραδοθεί ακόμα. 

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου επικράτησε μεγάλη ένταση και πανικός καθώς τα μέλη του Δ.Σ. Μιχάλης Γάκης και Μάκης Ποδαράς επιτέθηκαν στον Θεόφιλο Μιχαλάτο πως δεν είναι αντικειμενικός με όλους τους επιχειρηματίες ενώ αίσθηση προκάλεσε η κίνηση του Μιχαλάτου να απομακρύνει κατά την ψηφοφορία τον εκπρόσωπο των επιχειρηματιών Κώστα Κωνσταντάκη για πιέσει χωρίς αντίδραση τα μέλη του Δ.Σ. να ψηφίσουν κατά τις επιθυμίες του. 

Το όλο θέμα πάντως παραμένει ανοιχτό ενώ οι επιχειρηματίες θα φέρουν το θέμα της κατ’ αυτούς παράνομης είσπραξης τελών στο χώρο ενός «εργοταξίου» στο Λιμεναρχείο, στην Αποκεντρωμένη και στο Υπουργείο Ναυτιλίας.