Στα τραπεζικά βιβλιάρια υπόλοιπα Επιδοτήσεων 2016

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης γνωστοποιεί ότι, σύμφωνα με απόφαση του Οργανισμού Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.) πιστώθηκαν, σήμερα το μεσημέρι, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων Παραγωγών τα υπόλοιπα των Αγροτικών Επιδοτήσεων έτους 2016.

 

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση του διασταυρωτικού μηχανογραφικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από το Υ.Α.Α.Τ., αναφορικά με τα ειδικά πανελλαδικά ευρήματα (ταυτοποίηση προσωπικών στοιχείων, έλεγχος κριτηρίου ενεργού γεωργού, κλπ) τα οποία εντοπίστηκαν και που επηρέασαν μερικά ή ολικά την πληρωμή των δικαιούχων Παραγωγών, ολοκληρώθηκε η καταβολή της Βασικής Επιδότησης και του Πρασινίσματος (Πράσινη Ενίσχυση) σε 4.129 δικαιούχους με τα ποσά 3.211.413,40€ και 136.184,31€ αντίστοιχα.

Όσοι Κεφαλλονίτες και Θιακοί Ελαιοπαραγωγοί, Αμπελουργοί, Μελισσοκόμοι, Αιγοπροβατοτρόφοι, Αγελαδοτρόφοι, Χοιροτρόφοι, Πτηνοτρόφοι, Κηπευτικοπαραγωγοί, Δενδροκαλλιεργητές και Ψαράδες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις Αγροτικές Επιδοτήσεις τους μπορούν να προσέρχονται στο πιστοποιημένο, από το Υ.Α.Α.Τ. για την Περιφέρεια Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) που λειτουργεί καθημερινά (8:00-16:00) στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.

                      (Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης)