Στα χνάρια του Μάκη Βουκελάτου ο Γεράσιμος Καλιβωκάς, ενα ακόμη Κεφαλονίτικο ταλέντο

Ενα ακόμη Κεφαλονίτικο ποδοσφαιρικό ταλέντο, πέρασε με επιτυχία τα test του Πανιωνίου και της Κ-20.
Όπως αναφέρει το sportsthea, o 17χρονος Γεράσιμος Καλιβωκάς από την Σάμη βρέθηκε στα δοκιμαστικά του «ιστορικού», άρεσε και όπως φαίνεται θα είναι μέσα στις επιλογές της ομάδας της Νέας Σμύρνης για την ένταξη του στην ομάδα των Νέων.
Μάλιστα, ο Καλιβωκάς, περιμένει τηλέφωνο από τους υπευθύνους, ώστε την Τρίτη να βρίσκεται στην Άνω Γλυφάδα για να πάρει μέρος στις προπονήσεις εκεί.
O Γεράσιμος σίγουρα έχει ταλέντο, διάθεση και είναι σίγουρο ότι μπορεί να ακολουθήσει τ’ χνάρια του άλλου Κεφαλονίτη του Πανιωνίου, του Μάκη Βουκελάτου και γιατί όχι να μην τον δούμε να διαπρέπει στη συνέχεια με τα «κυανέρυθρα».
Αποτελούσε βασικό στέλεχος όλων των ομάδων των μικτών, από αυτή των Junior’s μέχρι τη Νέων που ολοκλήρωσε την παρουσία του λόγω ηλικίας σε αυτές. Έχει αγωνιστεί στη Σάμη αλλά και στον ΑOΚΙ με πολύ μεγάλη επιτυχία παρά το νεαρό της ηλικίας του παίρνοντας τις ανάλογες εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν στην δύσκολη προσπάθεια που ακολουθεί.
Εμείς να ευχηθούμε στο Γεράσιμο, τα νέα από Σμύρνη στη συνέχεια να είναι ευχάριστα και με πολύ δουλειά, υγιής να πετύχει τους στόχους του, όντας σίγουροι για αυτόν.

Γερ. Καλιβωκάς
Γερ. Καλιβωκάς