Στα …όπλα οι επιχειρηματίες της Πλατείας, συγκέντρωση χθες στο ξενοδοχείο «Mirabel»

Στα …όπλα βρίσκονται οι επιχειρηματίες της Πλατείας, καθώς βλέπουν να περνάνε και οι γιορτές και τα έργα να έχουν να βαλτώσει μέσα στα μπάζα και στις λαμαρίνες.

Χθες οι Επιχειρηματίες της Πλατείας πραγματοποίησαν την πρώτη τους συγκέντρωση για το μεγάλο αυτό πρόβλημα στο ξενοδοχείο «Mirabel», ιδιοκτησίας του προέδρου των Ξενοδόχων κ. Γεράσιμου Τιμοθεάτου, ο οποίος και παραβρέθηκε.

Επίσης, παραβρέθηκε, κατόπιν προσκλήσεως, και ο πρόεδρος των Δικηγόρων κ. Παναγής Καππάτος.

Κατά τη συνάντηση οι Επιχειρηματίες έθεσαν επί τάπητος τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί έξω από τα καταστήματά τους και όχι μόνον, αλλά και το τί μέλλει γενέσθαι.

Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, αποφασίστηκε ως πρώτη αντίδραση μπροστά στο πρόβλημα, να σταλεί από τους Επιχειρηματίες εξώδικο στο Δήμο Κεφαλονιάς για προστασία των δικαιωμάτων τους σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης και εκτός πλαισίου υποσχέσεων.

Oι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης και ο αναπληρωτής δημάρχου κ. Διονύσης Λυκούδης κάλεσαν τους Επιχειρηματίες της Πλατείας σε συνάντηση για την εξέλιξη της υπόθεσης την προσεχή Δευτέρα και ώρα 1 μ.μ. στο Δημαρχιακό Μέγαρο.