ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ…

Απρόσμενα και αιφνιδιαστικά η Μαρία Αντωνέλου έφυγε.

Η θλίψη μας μεγάλη και ο πόνος μας βαθύς.

Η Μαρία μας αφήνει αναμνήσεις από την εποχή της δημιουργίας, της απαρχής των προγραμμάτων ανάπτυξης του τόπου μας όταν ο Προγραμματισμός και οι υπάλληλοι της  τ. Νομαρχίας Κεφαλονιάς δούλευαν νυχθημερόν για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του τόπου μας. Πάντα γελαστή με πηγαίο χιούμορ αλλά και με τη μοναδική της ευγένεια ήξερε να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις και να φέρνει εις αίσιον πέρας πολύ δύσκολες αποστολές. Κι αργότερα ως στέλεχος του υπουργείου Χωροταξίας ήταν το σημείο αναφοράς όλων των αιρετών της εποχής. Παρείχε τη συνδρομή και βοήθειά της μη φειδώμενη χρόνου, κόπου ή δυσκολιών. Εξάλλου η αγάπη και η λατρεία της για τον τόπο μας ήταν γνωστή στους πάντες.

Η Μαρία έφυγε γρήγορα. Έφυγε ενωρίς, σχεδόν απροειδοποίητα, έφυγε γελώντας και στέλνοντας μηνύματα ανθρωπιάς, αισιοδοξίας και δύναμης.

Η σχέση μας με τη Μαρία ξεπέρασε τα υπηρεσιακά καθήκοντα της περιόδου. Ήμασταν Φίλοι καλοί και αγαπημένοι. Πολλά μας έχουν μείνει στη μνήμη από τις όμορφες  μας συνάξεις , γιορτές, δραστηριότητες.

Χάσαμε μια Φίλη, Έναν Υπέροχο Άνθρωπο.

Ο πόνος μας βαρύς όπως και των αδελφών και ανιψιών της. 

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Καλό ταξίδι αγαπημένη μας .

ΝΙΚΟΣ – ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΦΡΑΝΤΖΗ