Στην Ιθάκη η 8η τακτική Συνέλευση της Ένωσης Επτανησίων

Η 8η τακτική Γενική Συνέλευση μελών της Ένωσης Επτανησίων (Ε.Ε.Ε.) διοργανώνεται φέτος στο νησί της Ιθάκης, όπου θα βρίσκεται ο πρόεδρος Δ. Πολλάτος, η διευθύνουσα Σύμβουλος Ε. Κονοφάου και πολλά μέλη της κατά το τριήμερο της 25ης Μαρτίου 2018.

Η Γενική Συνέλευση είναι προγραμματισμένη να λάβει χώρα το Σάββατο, 24/3, στις 10.30’ π.μ. στον Δημοτικό Κινηματογράφο της Ιθάκης, με ανοικτή διαδικασία, έτσι ώστε να την παρακολουθήσουν και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα πρόσωπα και το έργο της μη-κερδοσκοπικής οργάνωσης για τη διάσωση, προβολή και διάδοση του επτανησιακού πολιτισμού. Τα εγγεγραμμένα μέλη της Ε.Ε.Ε. έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν και με ζωντανή μετάδοση μέσω skype σε περίπτωση που αδυνατούν να παρευρεθούν.

Στη συνέχεια, την ίδια ημέρα στις 12 το μεσημέρι, έχει προγραμματιστεί εκδήλωση-συζήτηση με τους Πολιτιστικούς Φορείς της Ιθάκης και το κοινό, με θέμα «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: MIA επτανησιακή ΠΡΟΚΛΗΣΗ», με ζωντανή αναμετάδοση μέσω live streaming για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της συζήτησης, ενώ την επόμενη ημέρα η αποστολή της Ε.Ε.Ε. θα συμμετέχει στο πρόγραμμα του εορτασμού της 25ης Μαρτίου με παρακολούθηση των εκδηλώσεων και κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο των Ηρώων στο Βαθύ Ιθάκης από τον Πρόεδρο, κ. Δ. Πολλάτο.