Στην Ιθάκη το ολοκαίνουργιο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας

Ο δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

Παραδώσαμε χθες στο Κέντρο Υγείας το ασθενοφόρο που πρόσφατα παραλάβαμε ως δωρεά της Εταιρείας “R-ENERGY 1” ΑΕ.

Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του νησιού μας για ενίσχυση του Κέντρου Υγείας με μόνιμη διάθεση ασθενοφόρου υλοποιήθηκε, ύστερα βεβαίως από την θετική ανταπόκριση σε αυτό τόσο του Πρωθυπουργού ο οποίος δείχνοντας με τον πλέον έμπρακτο τρόπο την ειλικρινή του ευαισθησία στα αιτήματα του νησιού μας επικοινώνησε με τον κ. Γεωργιο Ρόκα που έκανε την δωρεά χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αμέσως προχώρησε στην αγορά και παράδοση του ασθενοφόρου και του οφείλουμε ένα με μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο γιατί τα λόγια τα έκανε πράξη παρόλη την λάσπη που διακινήθηκε στο διαδίκτυο απέδειξε ότι είναι πιο Ιθακήσιος απο πολλούς άλλους ειδικά αυτούς που αμφισβητούσαν την έλευση του ασθενοφόρου στο FB.

Η ενίσχυση των υποδομών όχι μόνον του Κέντρου Υγείας ή των σχολείων μας αλλά και των υπολοίπων κοινωνικών υπηρεσιών συνιστά μόνιμο αίτημα της παρούσης Δημοτικής Αρχής προς την Πολιτεία και, ως εκ τούτου, ορίζει την βασική κατεύθυνση των δράσεών μας.

Προς αυτήν την κατεύθυνση λοιπόν, θεωρούμε ότι ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο τρόπο στο «κοινό αίσθημα», στις αγωνίες και στις προσδοκίες των συμπολιτών μας για την βελτιστοποίηση της ποιότητας ζωής τους, αλλά και για την εδραίωση των αισθημάτων ασφάλειας και ευημερίας τους.

Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε!

Δεν εφησυχάζουμε, διότι πάντοτε υπάρχει ο χώρος, ο χρόνος και οι στρατηγικές επιλογές για το «περαιτέρω» το οποίο, όσο και αν κάποιοι αναζητούν εναγωνίως λόγους αφοριστικούς, για εμάς θα συνεχίσει να παραμένει στην σφαίρα των αυτονόητων διεκδικήσεων!

Διονύσης Στανίτσας

Δήμαρχος Ιθάκης