Στην Κεφαλονιά αλλά χωρίς βίζιτα στο Μέγαρο!

Στα πλαίσια των επισκέψεων του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη στις μονοεδρικές περιφέρειες, ο πρόεδρος της ΝΔ θα έρθει για πρώτη φορά με αυτή του την ιδιότητα στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Μετά την Λευκάδα, την Ζάκυνθο, τα Γρεβενά και την Σάμο που επισκέφθηκε πρόσφατα, έρχεται η σειρά της Κεφαλονιάς και της Ιθακης. Αλλά μη κάνετε χαρούλες εκεί στο Μέγαρο γιατί κατά πως φαίνεται το σενάριο θα είναι τάλε κουάλε με τση Ζάκυθος.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας –κατά πληροφορίες- θα έρθει αποκλειστικά και μόνο να προσκυνήσει τον Αγιο Γεράσιμο στις 20 Οκτωβρίου και μπάστα! Ναισκε, ναίσκε!!

Ωωω τζόγια μου, τι ρεντίκολα είνα ευκείνα που θα δούνε τα όκια μας, ο Κυριάκος να μην κάμει βίζιτα στο Παλάτσο!!

Το λοιπόνε!

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα αφιχθεί στην Κεφαλονιά το Σάββατο το πρωί με πτήση της Ολυμπιακής και αμέσως θα κατευθυνθεί στα Ομαλά στη Μονή του Αγίου Γερασίμου. Θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, θα ακολουθήσει τη Λιτάνευση του Ιερού Σκηνωματος του Αγίου έως το Πλάτανο και μετά θα φύγει για Ιθάκη!

Το πρόγραμμά του δεν περιλαμβάνει επίσκεψη ούτε στο Δημαρχείο, ούτε σε φορείς του νησιού. Έτσι θα γλυτρώσει από τη παρασημοφόρηση του δήμαρχου, τη πλακέτα του Κεκάτου και τον κίντυνο να φωτογραφηθεί στην ίδιανε ποθρόνα με την Αννα Βίσση!

Θα αναρωτηθείτε τι θα κάμει η Δημοτική Αρχή μπροστά σε αυτή την κατάστασης;;

Who cares; Που λένε στο χωριό μου. Τα γνωστά… Θα στριμωχτούνε μεσα στην Εκκλησιά τ’ Αγίου για το ποιος θα κάτσει δίπλα του να φωτογραφηθεί -τη βλέπω τη σκηνή- και ο δήμαρχος θα κάνει ότι του μιλεί στο αυτί.

Οι τρεις αυτοπροσδιοριζόμενοι «ληστές», υποψήφιοι για τη λίστα των βουλευτών της ΝΔ Χαράλαμπος Λυκούδης, Παύλος Παπαδάτος και Γιώργος Κοκόλης –τη βλέπω τη σκηνή- ως άλλοι τρεις σωματοφύλακες θα τον περιστοιχίσουν μπας και μαζί με το ευχέλαιο κάμει ο Άγιος το θαύμα του και πάρουνε το χρίσμα από τον Κυριάκο.

Και ενώ αυτά θα γίνουν –κατά πληροφορίες – στο νησί μας, το πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ στην Ιθάκη θα είναι εντελώς διαφορετικό. Θα επισκεφτεί το δημαρχείο, θα συνομιλήσει με το δήμαρχο Διονύση Στανίτσα και φορείς του νησιού και ενδέχεται να διανυχτερεύσει εκεί.

Ορε το μέλι έχει εφκειός ο δήμαρχος τση Ιθάκης και θα τονε επισκεφτούνε όλοι οι αρχηγοί πασών των κομμάτων;; Τέτοια ρέντα;; Ετοιμος για τον ΟΗΕ είναι, μικρά του πέφτουν τώρα τα δημαρχιλίκια.. Μπαγιέ, μπαγιέ, μπαγιέ…

Και νααααα ζήλιες το γαλάζιο Μέγαρο για τη γκλαμουριά του ΚΙΝΑΛ Στανίτσα.

Ε! Ας προσέχατε Μεγαρόπουλά μου! Τότενες που χτύπαε το τηλέφωνο ο Κυριάκος, να το σκώνατε και όχι να χαχανίζατε με τον Μεϊμαράκη…

ΥΓ 1) Δήμαρχε Ιθάκης, θυμήσου να ανάψεις τα φώτα στο Λαζαρέτο, πλερωμένα από την Κεφαλονιά είναι άλλωστε.

ΥΓ 2) Αν με ακούει κανείς από τη Πειραιώς (που λένε και τα μεγαλοκάναλα) θερμή παράκληση μη φέρετε μαζί σας εκιό το νέο σήμα τση ΝουΔους γιατί με πιάνει η σκοτοδίνη που το γκουαρντάρω και άμα μου ‘ρτει το φαστίδιο θα με ξεκάνετε δελέγκου! Και εκλογές χωρίς τον Φαστίδιο δεν γίνουνται!

(Ο Φαστίδιος- kefaloniapress.gr)