Στην Κεφαλονιά ο περιφερειάρχης για το 3ο Τουρνουά ποδοσφαίρου

Στην Κεφαλονιά ήρθε χθες ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, προκειμένου να παραστεί στη διεξαγωγή του 3ου «Πανιόνιου Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς-Ιθάκης».

Το Πανιόνιο τουρνουά Ποδοσφαίρου  των μικτών ομάδων νέων από τις ΕΠΣ των νησιών του Ιονίου, μιά ιδέα του περιφερειάρχη Θόδωρου Γαλιατσάτου, ξεκίνησε χθες το απόγευμα, ενώ διεξάγεται, για τρίτη συνεχή χρονιά, με τη συνεργασία των ΕΠΣ, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Πρέβεζας- Λευκάδας και Ζακύνθου.

Μετά την πρώτη του διεξαγωγή στην Κέρκυρα, πέρυσι το Πανιόνιο τουρνουά Ποδοσφαίρου διεξήχθη στη Λευκάδα, ενώ φέτος φιλοξενείται σε Κεφαλονιά και Ιθάκη. Η αυλαία του διήμερου ποδοσφαιρικού τουρνουά άνοιξε χθες το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο «Αγ. Αντωνίου» Ληξουρίου και θα ολοκληρωθεί σήμερα Σάββατο, στο δημοτικό γήπεδο στο Βαθύ της Ιθάκης όπου θα δώσει το παρών και ο περιφερειάρχης.

Χθες για το Τουρνουά έγιναν οι αγώνες ΕΠΣΚΙ-Ζάκυνθος και Κέρκυρα-Λευκάδα, ενώ σήμερα θα γίνουν στο Βαθύ ο μικρός τελικός (4 μ.μ.) και ο μεγάλος τελικός (6 μ.μ.).

Ο περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος ως ποδοσφαιριστής του Κεραυνού Κουρκουμελάτων, παλαιότερα