Στην κορυφή η Διονυσία!

Η κολύμβηση έχει την δική της γιορτή και εκτός της θάλασσας. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η XTERRA Greece, αθλοθέτης του Open Water Swimming GRAND PRIX που διοργανώνεται από τον σύλλογο Λέανδρος.

Διοργανώθηκε μια λαμπερή γιορτή για το ραγδαία αναπτυσσόμενο κίνημα των Κολυμβητών Ανοικτής Θαλάσσης σε αυτούς που πρώτευσαν στην μαραθώνια κολύμβηση.

Το 2018 μετά από καταγραφή επιδόσεων σε 3.098 μαραθώνιων κολυμβητών στους 60 αγώνες του Grand Prix O.W.S. σε όλη την Ελλάδα με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε πως η συμπατριώτισσα μας, κόρη του αντιπροέδρου της οικονομικής επιτροπής της Π.Ι.Ν. Νικόλα Βαλλιανάτου, Διονυσία μέλος του συλλόγου Ν.Ο.Α (Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου) ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου ηλικιακής κατηγορίας 40-44 και στην πρώτη θέση γενικής κατάταξης γυναικών στα 5.000 μ.

Η Διονυσία που έχει στο πλάι της, την εταιρεία ΔΕΣΦΑ Α.Ε. (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου), ευχαρίστησε και τόνισε για το πόσο σημαντική ήταν και είναι η υποστήριξη τους στην συνολική της προσπάθεια.

Eυχαριστούμε και εμείς με την σειρά μας για την στήριξη στην αθλήτρια μας και της ευχόμαστε ανάλογες και μεγαλύτερες ακόμα επιτυχίες – επιδόσεις το 2019.

Μπράβο Διονυσία μας συνέχισε να μας κάνεις περήφανους!