Στην κορυφή Παλληξουριακός και Πυλαριακός με εντυπωσιακές νίκες

Σαρωτικός ο Παλληξουριακός την Κυριακή επιβλήθηκε με 5-1 της Σάμης μέσα στον καραβόμυλο και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας (7β.), αν και τα δεύτερα Διλινάτα έχουν ένα αγώνα λιγότερο (6β).

Tα γκολ του Παλληξουριακού πέτυχαν οι Ηλ. Αντωνάτος 2 (44’, 72’), Αλ. Λυκούδης (46’), L. Evea (65’) και Μπράτι (68’). Το γκολ της Σάμης ο Γ. Αμούργης (78’).

  •  Ισοπαλία 2-2 έφεραν ο Εθνικός και η Πρόοδος στο Ληξούρι. Οι Θιακοί προηγήθηκαν 2-0 με τους Χίκα Ολσι (38’) και Εργκι (55’) και ο Εθνικός ισοφάρισε με τους Γ. Σαββίδη (77’) και Χρ. Μαυροειδή (85’).
  •  Λευκή ισοπαλία έφεραν Οδυσσέας και Εύγερος παίζοντας στο Σταυρό Ιθάκης.
  •  Tα Φωκάτα δυναμικά, νίκησαν τους Πρόννους 3-1. Τα γκολ των νικητών πέτυχε ο Θ. Τσάκος με χατ τρικ (31’, 37’, 69’), ενώ το γκολ των πρόννων πέτυχε ο Κ. Ζαρνακούπης (2’).

Η Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  •  Οδοστρωτήρας ο Πυλαριακός νίκησε την Ερισο με 6-1. Σκόρερ των νικητών οι Θωμαϊδης 2, Φάντης 2, Ποταμιάνος και Γρηγοράτος – Το γκολ της Ερίσου σημείωσε ο Σπυρόπουλος.
  •  Έκπληξη! Ο Εθνοφρουρός νίκησε 2-1 τον Ηρακλή στον Καραβόμυλο. Σκόρερς των νικητών Μαμάσουλας και Χρυσανθακόπουλος, για τον Ηρακλή ο Φούσιας.

Στη βαθμολογία προηγείται ο Πυλαριακός με 6β.