Στην ΜΑΕΔΥ ο αντιπεριφερειάρχης

Την 359 Μοίρα Αεροπορικής Εξυπηρέτησης Δημοσίων Υπηρεσιών (ΜΑΕΔΥ), στον Αερολιμένα Κεφαλληνίας επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας Λάμπρο Νικολάου, την Ειδική Σύμβουλό του Ιωάννα Μαρκέτου και την διευθύντρια του αεροδρομίου Κεφαλλονιάς Θάλεια Παπαδημητρίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για τις αποστολές αεροπυρόσβεσης, το έργο συντήρησης των πυροσβεστικών αεροσκαφών, για την κατάσταση των εγκαταστάσεων της μονάδας ενώ συνομίλησε με το ιπτάμενο και προσωπικό εδάφους της μονάδας,το οποίο για μια ακόμη χρονιά δίνει με αφοσίωση την μάχη για την κατάσβεση των πυρκαγιών στην περιοχή μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης με την παρουσία του, τόνισε το πόσο αναγκαίο είναι να υπάρχει στην περιοχή μας η μονάδα της πολεμικής αεροπορίας και τα PZL αλλά και πόσο σημαντική είναι η προσφορά τους στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Νομού που έχει και την γενικότερη ευθύνη.

Η κλιματική αλλαγή έχει δείξει τα δόντια της και η μονάδα είναι απόλυτα αναγκαία για τον τόπο μας και αν είναι δυνατόν, πρέπει να αναβαθμιστεί.

Ευχαριστούμε θερμά την 359 Μοίρα Αεροπορικής Εξυπηρέτησης Δημοσίων Υπηρεσιών (ΜΑΕΔΥ), στον Αερολιμένα Κεφαλληνίας για την φιλοξενία και ευχόμαστε καλό υπόλοιπο αντιπυρικής περιόδου με ασφαλείς πτήσεις.

Ο αντιπεριφερειάρχης

Κεφαλληνίας και Ιθάκης

Σταύρος Π. Τραυλός