Στην Πάτρα σήμερα οι Μικτές της ΕΠΣΚΙ κόντρα στις Μικτές της Αχαΐας

Με την 5η Αγωνιστική θα συνεχιστεί σήμερα, για τις Μικτές μας ομάδες Κ-14 και Κ-16, όπου για τον 9ο όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο Προσφυγικών της Πάτρας, από τις αντίστοιχες της Ε.Π.Σ. Αχαΐας.

Την προηγούμενη αγωνιστική οι μικτές μας γνώρισαν ήττες στο Δ.ΑΚ. Αργοστολίου από την Ηλεία.

Η Κ-14 με σκορ 4-3 και η Κ-16 με 2-0. Ήττα που ήταν η δεύτερη σε ισάριθμα παιχνίδια φέτος.

Υπενθυμίσουμε ότι, η διάρκεια του αγώνα στην Κ-14 είναι 80′ (2Χ40′), ενώ της Κ-16 κανονικά 90′ (2Χ45′) και συμμετέχουν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί στην μεν Κ-14 το 2009-2010 και την Κ-16 τα έτη 2007 – 2008.

Πρώτος χρονικά στο γήπεδο Προσφυγικών Πάτρας και ώρα 13:15 το μεσημέρι η Κ-16 του Δημήτρη Ζησιμάτου, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με αντίπαλο την πρωτοπόρο και μία ανάσα πριν την πρωτιά, θα φιλοξενηθεί από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας.

Αμέσως μετά, στο ίδιο γήπεδο και ώρα 15:15 το απόγευμα, θα ξεκινήσει ο αγώνας της Κ-14, με την ομάδα του Τάσου Παπαθεοδωρόπουλου να αντιμετωπίζει την βέβαιη πλέον πρωταθλήτρια του 9ου ομίλου Ε.Π.Σ. Αχαΐας, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε από τον Πύργο, επικρατώντας της αντίστοιχης της Ηλείας με σκορ 2-1!

 


Κλήση ποδοσφαιριστών Κ-14 και Κ-16

Οι κάτωθι ποδοσφαιριστές, κλήθηκαν από τους Ενωσιακούς Προπονητές κ.κ. Ζησιμάτο Δημήτρη και Παπαθεοδωρόπουλο Αναστάσιο αντίστοιχα, ώστε να συγκροτηθούν οι ομάδες Κ14 και Κ16 στα Γραφεία της ΕΠΣΚΙ για τους αγώνες με τις Μικτές Ομάδες της Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ Κ-14

Αλυσανδράτος Αγγελογεράσιμος (Εικοσιμία), Αλυσανδράτος Δημήτρης (Εικοσιμία), Βουτσινάς Δημήτρας (Εικοσιμία), Πολλάτος Γεράσιμος (Εικοσιμία), Σταμένης Δημήτρης (Εικοσιμία), Μιχαλάτος Νικόλαος (Εικοσιμία), Κοραμπάτος Δημήτρης (Εικοσιμία), Μπάλλας Παυσανίας (Εικοσιμία), Αλεξανδράτος Βασίλης (Εικοσιμία), Τσονίδης Γεράσιμος (Διλινάτα), Κρητικός Κωνσταντίνος (ΠΑΟ Κεφαλονιάς), Παπά Αλέξης (ΠΑΟ Κεφαλονιάς), Σινάι Μπάστρι (Πυλαριακός), Σιμωτάς Αντρέας (Πρόννοι), Ζαβαλής Γεώργιος (Παλληξουριακός), Σωτήρας Ορφέας-Σπυρ. (Παλληξουριακός), Κοκκόσης Κωνσταντίνος (Εικοσιμία), Αναλυτής Δημήτρης (Αστέρας), Αλυσανδράτος Δ. (Αστέρας), Διαμάντης Χρήστος (Πυλαριακός).

ΓΙΑ ΤΗΝ Κ-16

Αλιβιζάτος Χαράλαμπος, Πίρρα Μάριος (ΑΟΚΙ), Χαραλαμπέλης Ευάγγελος (ΑΟΚΙ), Θεοδωράτος Στέφανος (ΑΟΚΙ), Χοτζάι Αλίσιο (ΑΟΚΙ), Βλάντι Μάριος (ΑΟΚΙ), Μεσσάρης Λεονάρδος Κων., Πλατανίτης Σέργιος (ΑΟΚΙ), Βασιλάτος Γεράσιμος (ΑΟΚΙ), Σταθάτος Σωτήρης (ΑΟΚΙ), Αλυσανδράτος Δημήτρης (ΑΟΚΙ), Μπίντα Μιχάλης (ΑΟΚΙ), Βλάχος Αθανάσιος (Παλληξουριακός), Παπαροδόπουλος Παναγιώτης (Παλληξουριακός), Προσαλέντης Παναγιώτης (Οδυσσέας), Μπούζος Αλκίνοος (Εύγερος), Ζυκάι Τέλο (Παλληξουριακός), Κοσμετάτος Μάριος (Διλινάτα), Κότσι Αλέξανδρος (Διλινάτα), Δελαπόρτας Δημήτριος Γερ. (Σάμη).

 


Tρεις Κεφαλονίτες διαιτητές «σφυρίζουν» στη Ζάκυνθο

Βασ. Θωμάς

Τα παιχνίδια Κ-14 και Κ-16 των Μικτών Ομάδων Ζακύνθου – Ηλείας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στο γειτονικό νησί, θα «σφυρίξουν» σήμερα οι Κεφαλονίτες διαιτητές Β. Θωμάς – Κ. Χαρίση και Ν. Ματιάτος.

Τα δύο παραπάνω παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Μαχαιράδου με την παρακάτω σειρά:

Κ-14 στις 11 και Κ-16 στις 13:30

Καλή επιτυχία στους τρεις Κεφαλονίτες διαιτητές.