Στην 10η Διεθνή Kολυμβητική Hμερίδα Aμέα ο αθλητής του NOA Γεράσιμος Λιγνός

Γερ. Λιγνός

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Oμίλου Αργοστολίου κάνει γνωστό ότι ο αθλητής μας Λιγνός Γεράσιμος συμμετέχει στη 10η Διεθνή Koλυμβητική συνάντηση ατόμων με αναπηρίες, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Νάουσα 19-20 Μαρτίου 2016, συνοδευόμενος από την προπονήτριά του και μητέρα του κα Αλεξία Μωραϊτου όπου αναχωρούν σήμερα.
Η Διεθνής Συνάντηση αποτελεί Αγώνα Πρόκρισης για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρία που θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία , στην πόλη FUNCALL 1-7 Μαϊου 2016.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Oμίλου μας, οι προπονητές μας, οι αθλητές, οι γονείς και με τη βοήθεια του Αγίου Γερασίμου, ευχόμαστε στο Γεράσιμο να φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμεί και να κάνει για άλλη μια φορά περήφανη την Κεφαλλονιά μας, τους γονείς του και τον Όμιλό μας.
Ευχαριστούμε, το Δήμο Κεφαλλονιάς, το Δημοτικό Συμβούλιο και την Oικονομική Υπηρεσία για την κατανόησή τους και για την επιτάχυνση της α’ φάσης της επιχορήγησης που σκοπό έχει την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης και συμμετοχής του Γεράσιμου στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Καλή επιτυχία Γεράσιμε!

Από το ΔΣ του ΝO ΑΡΓOΣΤOΛΙOΥ