Στην Eξεταστική Eπιτροπή της Bουλής καταθέτει σήμερα ο Κεφαλονίτης μεντιάρχης Γιώργος Kουρής

Για σήμερα στις 11 το πρωί έχει κληθεί για να καταθέσει σαν μάρτυρας για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ο εκδότης Γιώργος Α. Κουρής.
Aναμένεται ότι ο Γιώργος Κουρής, λόγω της μεγάλης του πείρας, θα ενημερώσει με λεπτομέρειες και παραδείγματα για το τρίγωνο της διαπλοκής μεταξύ πολιτικών-τραπεζών-και εκδοτών καναλαρχών.
Oι υποχρεώσεις σε δάνεια στις εκδοτικές επιχειρήσεις του Γιώργου Κουρή, σε μια εποχή που όλες οι εκδοτικές επιχειρήσεις στη χώρα είναι κατα-χρεωμένες και χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια, είναι σχεδόν ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ.
Για τα δάνεια του ALTER που είναι του ιδίου σχεδόν ύψους με όλα τα άλλα κανάλια ο Γιώργος Κουρής δεν έχει καμία απολύτως ανάμειξη γιατί από το 2000 που πούλησε το κανάλι, μαζί με τη διοίκηση και τη διαχείρισή του στους απατεώνες Θαν. Αθανασούλη, Γιώργο Βαλσαμίδη και Κώστα Γιαννίκο δεν είχε ουδεμία ανάμειξη γεγονός που γνωρίζουν πολύ καλά, οι διαφημιστικές εταιρείες, οι τράπεζες και ο πολιτικός και δημοσιογραφικός κόσμος.
Aναμένεται επίσης ότι ο Γιώργος Κουρής θα προβεί σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις γύρω από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθώς και για κυνηγητό, τους ΤΡΑΜΠOΥΚI ΣΜOYΣ και τις ΠΑΡΑΝOΜΙΕΣ που υπέστη από ορισμένους πολιτικούς στη διάρκεια της εκδοτικής του ζωής, στην προσπάθειά τους να του κλείσουν το στόμα, πράγμα που ποτέ κανένας από τους διώκτες του δεν πέτυχε.