Στις 4 Ιανουαρίου 2017 οι εξ αναβολής αγώνες της Α’ Κατηγορίας και των Παίδων (Β’)

Συνεχίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής, το παιδικό Πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και τους τρεις αγώνες του Α’ και Β’ ομίλου σε Φαρακλάτα και Ληξούρι.

Στον Α’ όμιλο ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην επόμενη φάση και στα ημιτελικά σαν πρώτος και μένει ο δεύτερος που θα περάσει μαζί του. Και στον άλλο όμιλο τα πράγματα φαίνονται να ξεκαθαρίζουν με τα Διλινάτα μια ανάσα από την πρωτιά και τη Σάμη στη δεύτερη θέση, είναι οι δυο ομάδες που θα συνεχίσουν.

Στον πρώτο όμιλο, το Σάββατο το πρωί στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, ο πρωτοπόρος και με το απόλυτο 3Χ3 Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς νίκησε τον Εθνικός Κεφαλονιάς με σκορ 7-2 Παλληξουριακό, κατακτώντας ουσιαστικά την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και στον Α’ Ομιλο.

Σκόρερ:

Για τον Εθνικό: 20’ Θεοτοκάτος, 44’ Ταφάι. Για τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς: 4’, 50’ Φωής, 30’ Τζωρτζάτος, 55’, 73’ Walkeb, 70’ Deraj, 76’ Μουρελάτος Χ.

Εθνικός Κεφ/νιάς: Πετράτος, Σπυράτος (Μεσσάρης), Φαρακλός (Λιάτος Α.), Μαρούλης, Σταθάτος, Τιμοθεάτος (Κατσαίτης), Βασιλάτος, Μοσχονάς, Θεοτοκάτος, Ταφάι, Papa.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς: Αυγουστάτος (Παλημέρης), Σακκάτος, Πάπα,Τζωρτζάτος, Φωής, Noakes, Μουρελάτος Χ., Deraj, Petritaj (Μπουγάς), Γκούβας, Walkeb.

Στον δεύτερο όμιλο και στο Ενωσιακό το πρωί του Σαββάτου στα Φαρακλάτα, η Σάμη νίκησε τον Πυλαριακό με σκορ 2-0, πετυχαίνοντας την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα και την είσοδο της στον ημιτελικό δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Σκόρερ Σάμης:

62′ και 69′ Γεράσιμος Καβαλλιεράτος

Σάμη: Τουλάτος, Στεφανάτος, Πολυχρονάτος, Καβαλλιεράτος Γ., Βιτωράτος, Trifi, Καψογιώργης (41′ Σοφιανός), Μανθιός, Δρακουλόγκωνας (23′ Daut), Καβαλλιεράτος Ζ. (23′ Καλομοίρης), Γκρέμος.

Πυλαριακός: Μιχελής, Αλεξάτος, Κλαουδάτος, Μπερδεμπές (53′ Αλυσανδράτος Β.), Βρεττός Γ. (75′ Βρεττός Π.), Καλιακούδης, Γασπαρής, Αλυσανδράτος Σπ., Papa, Αλυσανδράτος Π., Saliaj.

Στο ίδιο γήπεδο την Κυριακή το πρωί, στο τοπικό ντέρμπι, τα Διλινάτα επικράτησαν της Ευγέρου με σκορ 6-0, πραγματοποιώντας το 4Χ4, φτάνοντας παράλληλα μια ανάσα από την κατάκτηση της πρωτιάς του ομίλου.

Σκόρερ: Για τα Διλινάτα: 5′, 8′, 31’, Λουκάτος, 60’ Kurti, 65′ Κουρκουμέλης, 79′ Πανταζής

Διλινάτα: Μπόνγκο, Θωμάτος (Γουλιμής), Sulaj, Καραντινός, Δ. Αναλυτής, Κουρκουμέλης, Kiriai, Λουκάτος, Θεοτοκάτος (Πανταζής), kurti, Μαμασούλας (Κρεμύδας).

Εύγερος: Παπαγεωργίου, Σταματελάτος (Κρούσος Κ.), Λύτρας, Μπάρκας, Kurti, Koci (Νάτσης), Βασιλάτος, Veizaj A, Πετεινάτος, Παπαναστασάτος Α., Veizaj Z (Hasanbelli).