Στους «4» Παλληξουριακός και 21α νίκησαν ΠΑΟ (2-0) και Πυλαριακό (6-1) αντίστοιχα

Στους «4» του τοπικού Κυπέλλου είναι από χθες ο Παλληξουριακός και η Εικοσιμία, μαζί με τα Διλινάτα και τα Φωκάτα, που είχαν ήδη προκριθεί στα ημιτελικά.

  •  Στο γήπεδο Αγίου Αντωνίου ο Παλληξουριακός πέρασε στο …β’ ημίχρονο το εμπόδιο του ΠΑΟ Κεφαλονιάς με 2-0. Οι «Ερυθρόλευκοι της Παλικής» είχαν κερδίσει και στο πρώτο ματς με 2-1. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν ο Τοζάϊ (72’) και ο Λυκούδης (87’).
  •  Στον Καραβόμυλο …οδοστρωτήρας ήταν η Εικοσιμία που επιβλήθηκε του Πυλαριακού με 6-1. Τα γκολ των νικητων: Βιτωράτος 2 (8’, 88’), Αντ. Κορσιάνος 2 (53’, 83’), Λογγόνης (40’) και Κουμαριώτης (70’).Το γκολ του Πυλαριακού ο Φάντης(51’)

Η Εικοσιμία είχε κερδίσει και το πρώτο ματς με 2-1.

Β’ Κατηγορια

Για τα playoffs της B’ Κατηγορίας η Ερισος έκανε χθες την έκπληξη και νίκησε την ΑΕΚ στο Αργοστόλι με 2-1. Ετσι τώρα οι Ρισιάνοι έπιασαν την ΑΕΚ στην κορυφή (4-4β.)!

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Κουτρουμάνη (9’), ισοφάρισε η Ερισος με τον Σούλα (21’) και πήρε τη νίκη με τον Παλικισιάνο (44’).

ΗΤΤΕΣ ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ

Οι Μικτές μας ομάδες ηττήθηκαν χθες παίζοντας στα Φαρακλάτα με τις αντίστοιχες της Ηλείας. Η Κ-14 έχασε με 1-0 και η Κ-12 με 5-0.

Παλληξουριακός (πάνω) και Εικοσιμία (κάτω) μπήκαν χθες στην «4άδα» του Κυπέλλου (φωτό sportsthea)