Στο διοικητήριο η Εθνική Πόλο Γυναικών

Την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς, επισκέφθηκαν χθες, τα μέλη της αποστολής της Εθνικής γυναικών υδατοσφαίρισης, ο Κεφαλονίτης προπονητής κ. Τέο Λοράντος και τα κορίτσια που πραγματοποιούν την προετοιμασία τους στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου, ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για το προολυμπιακό τουρνουά και τους Ολυμπιακούς αγώνες, αναφέρει το  sportsthea.

Εκεί την υποδέχθηκαν, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στ. Τραυλός και οι αντιδημάρχοι Αργοστολίου κ.κ. Γ. Τσιλιμιδός – Σπ. Σαμούρης, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων της αντιπεριφέρειας, προκειμένου η αποστολή να τους ευχαριστήσει για τη βοήθεια που προσφέρουν  στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος και στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών.

Στη διάρκεια αυτής της συνάντησης, τα μέλη της αποστολής της Εθνικής ομάδας, παρέδωσαν τιμητικές πλακέτες στον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θεοφ. Μιχαλάτο (απουσίαζε και την παρέλαβε ο αντιδήμαρχος κ. Σπ. Σαμούρης), στον αντιπεριφερειάρχη κ. Στ. Τραυλό, στον αντιδήμαρχο Αργοστολίου κ. Γιωρ. Τσιλιμιδό για την προσφορά τους στην Κ.Ο.Ε. και στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών.

Μάλιστα, στον αντιπεριφερειάρχη παραδόθηκε και ένας πίνακας με το μαγιό της Εθνικής και την υπογραφή όλων των μελών που αποτελούν την αποστολή!

Όλοι οι παραπάνω, ευχήθηκαν στην Εθνική μας και στον Κεφαλονίτη κόουτς πολλές επιτυχίες, στις επίσημες διοργανώσεις που ακολουθούν, τονίζοντας παράλληλα ότι, η παρουσία της Εθνικής γυναικών και η επιλογή του κολυμβητηρίου μας από την ομοσπονδία αποτελεί τιμή για όλους μας.