Στο Μιλάνο ο αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Γαλιατσάτος

Στο Μιλάνο της Ιταλίας βρίσκεται από προχθές το βράδι ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος στα πλαίσια προγραμματισμένων θεματικών συναντήσεων για την ανάπτυξη της τουριστικής διασύνδεσης των Ιονίων Νήσων με τη γείτονα Χώρα.

Ο κ. Σπ. Γαλιατσάτος με την εμπορική δ/ντρια κ. Baleria Rebasti και τον δ/ντή ανάπτυξης κ. Edo Friart της αεροπορικής εταιρείας VOLOTEA

Ο κ. Γαλιατσάτος χθες το πρωϊ είχε συνάντηση εργασίας με στελέχη του ΕΟΤ στο Μιλάνο, ενώ το απόγευμα είχε σειρά συναντήσεων με τοπικά ΜΜΕ, τουριστικούς πράκτορες, αλλά και με στελέχη της αεροπορικής εταιρείας VOLOTEA, την εμπορική δ/ντρια κ. Baleria Rebasti και τον δ/ντή ανάπτυξης κ Edo Friart.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Γαλιατσάτος έθεσε το θέμα της ανάπτυξης των πτήσεων προς τα Ιόνια Νησιά από Ιταλία, τα οποία ήδη συνδέονται με τις Ιταλικές πόλεις Νάντη, Μπορντώ, Τουλούζη, Μασσαλία, Τορίνο, Βενετία, Μπάρι, Νάπολη και Παλέρμο!

Χθες το βράδι συναντήθηκε με τη γνωστή σκηνοθέτιδα του RAI-3 κ. Rita Di Francesko, στα πλαίσια της προβολής των Ιονίων Νήσων από την τηλεόραση του RAI. Η κ. Rita Di Francesko τον§ προσεχή Σεπτέμβρio έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί τα Νησιά μας.

Ο αντιπεριφερειάρχης επιστρέφει στην Κέρκυρα σήμερα το πρωϊ.

Δ.Δ.-