Στο «Πάνθεον» στα Διλινάτα, γιόρτασε ο Κεφαλληνιακός την κατάκτηση του Πρωταθλήματος

Μια ακόμη μπασκετική χρονιά έκλεισε για την ομάδα μας με τον καλύτερο τρόπο και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει το καθιερωμένο «δείπνο των πρωταθλητών».

Σύσσωμη η οικογένεια του Κ.Α.Ο. γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ1 ΕΣΚΑ- Η στην ταβέρνα «Πάνθεον» στα Διλινάτα, σε ένα δείπνο που μας το προσέφερε ο γιατρός της ομάδας μας κ. Γεράσιμος Βαρτελάτος τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά που για ακόμη μία χρονιά ήταν δίπλα μας και έδωσε λύση σε κάθε πρόβλημα που «απασχόλησε» τους αθλητές μας.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετο και δεν έλειψαν τα πειράγματα, οι φωτογραφίες αλλά και οι συζητήσεις για την ως τώρα πορεία της ομάδας μας αλλά και τους στόχους της στην Β’ ΕΣΚΑ-Η.

Η Διοίκηση, οι προπονητές, οι παίχτες και όλα τα μέλη του συλλόγου μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε το φίλαθλο κοινό που μας στήριξε για ακόμη μία χρονιά και τους υποσχόμαστε πως και στη νέα μας μπασκετική σεζόν στη Β’ κατηγορία θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να κρατήσουμε το όνομα του Κ.Α.Ο. ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Κλείνοντας δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε χορηγούς μας και να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την στήριξη τους καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν. Η συνεισφορά τους είναι πολύτιμη για την υλοποίηση των στόχων μας.

Μεγάλοι Χορηγοί:

Ionia Laundry, Ionian Cleaning, Ιχθυοπωλείω Ρασσιάς, Must Men Fashion, κοσμηματοπωλείο Γαρμπής, Κάβα Αντωνάτος, ελαστικά Μαζαράκης,

Κύριοι Χορηγοί:

Bee’s Knees, café Σουλάτσο, Bet Rebels, Gymland, Καραντώνης, Alfa-Tech, A-Head, Αρχιτεκτονικό Γραφείο Μπενετάτου, Ψητοπωλείο ο Σπύρος, Draught, Kefalonia Lines, Il Borgo, AP-STRUCT ΠΑΝΤΕΛΕΙΟΣ, PRO EQUIP, AVIN Στυλιανουδάκης, Sapin Noir, Ξυλομορφές, Ζαχαροπλαστείο Αντώνης, La Gondola, Diathermiki Νικολετάτος, Αίνος Κονταρινής, D.M.K., κρεοπωλείο Κουλουμπής, Compusystem, Christos Barber Shop, Ανδρέας Δεμπόνος, Kefalonitis Magazine, First Class Travel, τυροκομείο Τζωρτζάτος, Ντίνα Ζαχαροπλαστείο, Ξυλεμπορική, Kefalonia Taxi Tours, Baroque le Bistrot, Yamamay, Cook Shop, Μούγερ, λευκά είδη Λασκαράτος, Ristretto café, webasis, Ionian galaxy, Kαθαριστήριο Καθαρούλης, Forhtnet Σολωμός, Premium Group, Cleopatra’s Weddings.