Στο πολιτικό στίβο μπαίνει ο επιχειρηματίας Άγγελος Κων. Γαλιατσάτος

Άγγελος Κων. Γαλιατσάτος

Στον πολιτικό στίβο με το συνδυασμό του Θεόφιλου Μιχαλάτου μπαίνει ο επιχειρηματίας  Άγγελος Κ. Γαλιατσάτος ο οποίος έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόταση του κ. ΘεόφιλουΜιχαλάτου να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό του. Οι ιδέες του και η έντονη προσωπικότητά του με έπεισαν ότι θέλει να εργαστεί με ζήλο για το καλό του τόπου μας.

Η απόφαση δεν ήταν εύκολη, αλλά η πεποίθηση πως μόνο οι νέοι άνθρωποι με ιδέες, όραμα και προτάσεις μπορούν ν’ αλλάξουν τον τόπο προς το καλύτερο με ώθησε στο να εισέλθω στον πολιτικό στίβο.

Δεν χρειάζονται πλέον άνθρωποι με δήθεν ανιδιοτελή προσφορά και σκουριασμένες ιδέες, αλλά άνθρωποι που θα ενώνουν και δεν θα διχάζουν. Άνθρωποι που θα εργάζονται καθημερινά για το κοινό καλό με φρέσκιες ιδέες και ανοιχτά αυτιά.

Πρέπει να αφήσουμε τα λόγια και να προχωρήσουμε στις πράξεις πλέον, για να γυρίσουμε, όλοι μαζί, σελίδα  στο νέο Δήμο Αργοστολίου, μία πιο όμορφη σελίδα, για εμάς και τους ανθρώπους μας.

Με εκτίμηση,

Άγγελος Κ. Γαλιατσάτος

Άγγελος Κ. Γαλιατσάτος