Στο τελικό του Kυπέλλου η Eικοσιμία νίκησε 2-1 την Σάμη και πήρε το ”εισιτήριο”

H Eικοσιμία νίκησε χθές στις Kεραμιές τη Σάμη 2-1 και πήρε το εισιτήριο για το τελικό του Κυπέλλου στον οποίο θα αντιμετωπίσει την AEK στης 17 Φεβρουαρίου.
Oι νικητές μπήκαν δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο α’ ημίχρονο με 2-0. Στο β’ ημίχρονο όμως η Σάμη ανέβασε στροφές μείωνοντας το σκόρ, αλλά δεν μπόρεσε να πετυχει τίποτα περισσότερο.
Στο 2’ κιόλας η Eικοσιμία καταφερε να προηγηθή.
O Tανουσαϊ εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έφτασε στην περιοχή και ο Κουμαριώτης εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των αμυντικών της Σάμης, την έστειλε με πλασέ στα δίχτυα:1-0.
H Eικοσιμία θα διπλασιάσει τα τέρματα της στο 39’. O Ντουκάι με ωραία κάθετη πάσα θα βρει τον Αλ. Πολλάτο, αυτός θα προχωρήσει θα πιάσει περιοχή και απέναντι από τον Δ. Καλιβωκά κάνει το πλασέ το οποίο αποκρούετει το τερματοφύλακας της Σάμης, στην επαναφορά ο ίδιος ποδοσφαιριστής δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να πλασάρει στην κενή εστία για το 2-0.
HΣάμη θα κάνειτο 2-1 στο 54’: O Α. Αμούργης με εκτέλεση κόρνερ θα φέρει την μπάλα στην περιοχή, o Χρηστάτος απομακρύνει έξω από αυτή, αλλά ο Κ. Νικολοβιένης με φοβερό σουτ στην κίνηση από 25 μετρα θα πιάσει έναν “κεραυνό” που θα αφήσει «άγαλμα» τον Κολυβά και την μπάλα στα δίχτυα για την μείωση και το 2-1.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ε. Μενεγάτος (Ε. Θανάση, Π. Κομητόπουλο).
Εικοσιμία. (Δ. Ζησιμάτος): Κολυβάς, Κουμαριώτης (65′ λ.τ. Στεφανάτος), Τανουσάι, Ντουκάι, Αποστολάτος, Κορσιάνος (83’ Σπανός), Μπούσι, Πολλάτος Αλ. (90’ Αντωνάτος), Χρηστάτος, Γερασιμάτος, Ψάλτης.
Σάμη (Μ. Τριανταφυλλίδης): Καλιβωκάς Δ., Ποταμιάνος, Μπεκατώρος (15’ λ.τ. Καππάτος), Βιτωράτος, Κοσμάτος, Μωραίτης Ν., Αμούργης Αρ. (77’ Καλιβωκάς Γ.), Νικολοβιένης, Γιαννάτος, Περιβολάρης, Αμούργης Ι. (73’ Μινέτος).

 

DSC_0318
Φάση από το χθεσινό αγώνα Κυπέλλου Εικοσιμία-Σάμη 2-1 (Φωτό Sportsthea)