Ενώ το «τοπίο» διαγράφεται ιδιαίτερα ζοφερό για την παραμονή του Παλληξουριακού στη Γ’ Εθνική, οι «Ερυθρόλευκοι της Παλικής» έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία την Κυριακή να αναστήσουν κάποιες αμυδρές ελπίδες, καθώς παίζοντας στο Λεωνίδιο Λακωνίας έφεραν ισοπαλία 1-1 με την τοπική ομώνυμη ομάδα και ουραγό του 5ου Ομίλου, αν και προηγήθηκαν με 1-0.
Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 76’ με τον Αραβαντινό και ισοφαρίστηκε στο 90+5’ από τον Κύργιο.
Επόμενος αντίπαλος του Παλληξουριακού θα είναι η ιστορική Αχαϊκή, την οποία θα αντιμετωπίσει στις 4/2 στο Ληξούρι.
Κατά τα άλλα, ο πρωτοπόρος του 5ου Ομίλου Αστέρας Βλαχιώτη επανήλθε στις νίκες, αφού προχθές επικράτησε εύκολα του Π.Α.Ο. Βάρδας με σκορ 4-0. Μάλιστα αύξησε την διαφορά του από τον Αστέρα Αμαλιάδας, αφού ο τελευταίος αναδείχθηκε ισόπαλος του Παναρκαδικού με σκορ 2-2!
Καλαμάτα και Πανηλειακός κόλλησαν στο 0-0 και έχασαν πολύ έδαφος στο κυνήγι της πρωτιάς, ενώ μεγάλο διπλό πήραν τα Βραχνέϊκα 2-0 στην Πύλο.
Τέλος, νίκη και για την Αχαϊκή 3-1 την Ζάκυνθο.