Στο Eυγενίδειο Νοσοκομείο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας -Υπεβλήθη σε προγραμματισμένη εγχείρηση κήλης, η οποία ολοκληρώθηκε ομαλά

Σε προγραμματισμένη εγχείρηση κήλης στο Ευγενίδειο νοσοκομείο υποβλήθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε ομαλά και ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να πάρει εξιτήριο το Σάββατο.

Η επέμβαση διήρκεσε λιγότερο από μισή ώρα και η επέμβαση κρίθηκε επιτυχής. O ασθενής οδηγήθηκε σε μονόκλινο δωμάτιο του 5ου ορόφου για να συνεχιστεί η παρακολούθηση από τους γιατρούς.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Αλέξης Τσίπρας την Πέμπτη ένιωσε έντονους πόνους στην περιοχή της κοιλιακής χώρας και μετά την εξέταση των ιατρών και την διάγνωση της ομφαλοκήλης, αποφασίστηκε να εισαχθεί σήμερα στο χειρουργείο.

Ο Πρωθυπουργός έφτασε περίπου στις 15:00 με διακριτικό τρόπο στο Ευγενίδειο, το μεσημέρι της Παρασκευής. Απέφυγε να μπει από την κεντρική είσοδος επί της οδού Παπαδιαμαντοπούλου αλλά προτίμησε την είσοδο της οδού Αιγινήτου. Μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης – και αφού επί ένα δίωρο συνεργάτες του δήλωναν άγνοια παρά το όργιο φημών – εξεδόθη η ανακοίνωση από το πρωθυπουργικό γραφείο.

«O Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εισήχθη σήμερα στις 15:00 στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο όπου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης.

Ο Πρωθυπουργός θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου».

Στο Ευγενίδειο έσπευσε και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης από την πρώτη στιγμή και μετά το τέλος της επέμβασης δήλωσε ότι ο κ.Τσίπρας είναι καλά στην υγεία του και το Σάββατο το πρωί αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Τον πρωθυπουργό επισκέφθηκαν συγγενείς όπως η αδελφή του Ζανέτ Τσίπρα και στελέχη της κυβέρνησης όπως ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ευχές από Λεβέντη

Μόλις πληροφορήθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ότι ο πρωθυπουργός εισήχθη στο νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση, του ευχήθηκε άμεση αποκατάσταση της υγείας του και επιστροφή στα καθήκοντα του.

Φωτογραφίες: Intimenews

(iefimerida.gr)