Στο Facebook η Αστ. Δ/νση ΠΙΝ

Επίσημη σελίδα στο Facebook απέκτησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, δίνοντας πλέον την δυνατότητα στους χρήστες του facebook, να ενημερώνονται για την αστυνομική επικαιρότητα και να λαμβάνουν χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την καθημερινότητα τους.

Επιδίωξη είναι η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media) να προσδώσει ισχυρή δυναμική στην σχέση αλληλεπίδρασης της αστυνομίας με τις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες.

Στη σελίδα που είναι δημόσια και μπορεί να αναζητηθεί από τους χρήστες του facebook στον σύνδεσμο  https://www.facebook.com/gadpionionison/ αναρτούνται καθημερινά πλέον, θέματα με αστυνομικό αλλά και ευρύτερο κοινωνικό ενδιαφέρον, που αφορούν τόσο τα Ιόνια Νησιά, όσο και  την υπόλοιπη χώρα.

Συγκεκριμένα οι αναρτήσεις συνοδεύονται  με φωτογραφικό και βιντεοληπτικό υλικό και αφορούν την αστυνομική επικαιρότητα σε επίπεδο περιφέρειας, επιχειρησιακού και κοινωνικού χαρακτήρα δράσεις, στοχευμένα προγράμματα αστυνόμευσης, αλλά και στιγμές από την  καθημερινή παρουσία του αστυνομικού προσωπικού στις τοπικές κοινωνίες.

Τη διαχείριση της σελίδας έχει αναλάβει το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, σύμφωνα με την πολιτική της Ελληνικής Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Σημειώνεται ότι ο λογαριασμός δεν παρακολουθείται όλο το 24ωρο και γι αυτό παρακαλούνται οι επισκέπτες της σελίδας για θέματα επιχειρησιακής ανταπόκρισης και συμβάντα, που χρήζουν άμεσης αστυνομικής συνδρομής, να απευθύνονται στα τηλέφωνα επικοινωνίας της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδίως στον τριψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 100.