Πάλεψε αλλά έχασε η πανέμορφη Ιθακησία Έλενα Λα Κουάτρα. Στρατιωτικός η ωραιότερη γυναίκα των Ην. Πολιτειών.

image-2
Η Ιθακησία Έλενα Λα Κουάτρα

Νικήτρια των καλλιστείων «Mις ΗΠΑ» στέφθηκε η 26χρονη Ντεσόνα Μπάρμπερ που είναι στρατιωτικός, εκτοπίζοντας άλλες 51 καλλονές, μεταξύ των οποίων και μία Ιθακησία, η οποία «πάλεψε» παρά το ότι έχασε την ακοή της όταν ήταν παιδί!
Πρόκεται για την 23χρονη Έλενα ΛαΚουάτρα με ρίζες από την Ιθάκη, η οποία εκπροσώπησε την πολιτεία της Πενσιλβάνια. Σε ηλικία τεσσάρων ετών, η Έλενα ασθένησε με μηνιγγίτιδα, με αποτέλεσμα να χάσει εντελώς την ακοή της.

Ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω. Φοίτησε σε ειδικό σχολείο, έμαθε να ακούει με τη βοήθεια κοχλιακού εμφυτεύματος που τοποθετήθηκε πίσω από το αυτί της, σπούδασε δημοσιογραφία, έπιασε δουλειά στο τηλεοπτικό δίκτυο WTAE και ανακηρύχθηκε ως η ομορφότερη της Πολιτείας της.
Το βράδυ της Κυριακής, η Έλενα ΛαΚουάτρα δεν κατάφερε να μπει στην 15άδα, όμως, αυτό που έκανε αίσθηση ήταν ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε τον αποκλεισμό της.
Σε βίντεο που «ανέβασε» στα social media, η Έλενα ανακοινώνει τα δυσάρεστα και στη συνέχεια τρώει με μεγάλες κουταλιές μία πάστα!
Η «Mις ΗΠΑ» Ντεσόνα Μπάρμπερ (σ.σ υπηρετεί στον στρατό ως τεχνικός δικτύων). Τώρα θα εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ στα καλλιστεία Μις Υφήλιος.

 

 

image
Η νικήτρια των καλλιστείων «Mις ΗΠΑ» Ντεσόνα Μπάρμπερ