ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ήδη συμπληρώθηκε, από την «κατασκότεινη» εκείνην ημέρα, κατά την οποίαν χάσαμε έναν από τους καλύτερους ανθρώπους που στην μακράν ζωή μου κάποτε γνώρισα, τον αείμνηστον ΣΤΥΛΙΑΝΟΝ ΣΤΑΥΡΙΔΗ!

Η οικογένειά του η αγαπημένη, η Κεφαλονιά μας που τόσο λάτρεψε, εμείς οι αγαπημένοι του φίλοι, η Ελλάδα μας ολόκληρη, είχαμε μόλις χάσει έναν από τους αγνότερους, τους ειλικρινέστερους, τους πλέον αφοσιωμένους στο καθήκον τους οικογενειάρχες, φίλους, Πατριώτες, Ανθρώπους πολύπλευρα χαρισματικούς!

 

➙ ΔΕΝ θα αναφερθώ, εκ νέου, στις ατελείωτες επιχειρηματικές περγαμηνές του!

 

➙ ΣΤΙΣ απαράμιλλες Πανευρωπαϊκές του επιτυχίες!

 

➙ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ διεθνείς του διακρίσεις!

 

➙ ΔΕΝ θα το ήθελε! Γιατί υπήρξε, ακόμα και στις στιγμές κατά τις οποίες κυριολεκτικά «σάρωνε» τα διεθνή βραβεία, η επιτομή της μετριοφροσύνης!

 

➙ ΟΙ εκατοντάδες «ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» του –ποτέ δεν τους έλεγε «εργάτες» του– τον λάτρεψαν!

 

➙ ΒΑΘΥΤΑΤΗΣ, ουσιαστικής, πραγματικής γνώσης και μόρφωσης Άνθρωπος, ο Στυλιανός μας, πολύγλωσσος, δραστήριος και αεικίνητος, αγαπούσε την άδολη, την άνευ προσδοκίας σε ανταλλάγματα προσφορά!

 

➙ ΑΦΗΣΕ την ευλογημένη «σφραγίδα» του, τέτοιαν απόλυτης εντιμότητος, ικανότητος, ευσυνειδησίας, ειλικρίνειας, αγάπης και σεβασμού προς τον συνάνθρωπον, όπου κι’ αν δραστηριοποιήθηκε!

 

➙ ΜΑΣ λείπεις κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή, Μεγάλε, Πολυγαπημένε μας Φίλε! Η Μνήμη σου θα είναι αιωνία!!!