Συγκρίνετε, σκεφθείτε, αναλογισθείτε!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΑΠΟ την εμφάνιση του «Κορωνοϊού» μέχρι το γράψιμο τούτων των γραμμών, ο αριθμός των θανάτων ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ και αρκετά μάλιστα, αυτού μόνον των ΠΑΙΔΙΩΝ τα οποία πεθαίνουν ΣΕ ΜΙΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΗΜΕΡΑ, για λόγους εξαντλητικής πείνας και δίψας, για λόγους ΧΡΗΜΑΤΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ τουτέστιν!

➔ΠΟΣΗ δημοσίευση στον «ΚΟΡΩΝΟΪΟ» που απειλεί και τις …μεγαλειότητες των κινούντων τα «νήματα» της παγκόσμιας οικονομικής ακαταστασίας, και ΠΟΣΗ για τα ΠΑΙΔΑΚΙΑ πιο πάνω! Για σύντομο παράδειγμα… ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ! ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ! ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙΤΕ!

➔ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ από Χρηματο-οικονομικά αίτια, αν σε μια εβδομάδα ή σε δύο μήνες υποχωρήσει ο ιός, (κάτι που θα γίνει… το πιστεύω!) για παράδειγμα, θα είναι ασυγκρίτως περισσότεροι από αυτούς λόγω του ιού, (καρδιακές προσβολές, έλκη στομάχου, καρκίνοι, ψυχοπάθειες, ανευρύσματα, κατάθλιψη, αυτοκτονίες, όλα λόγω οικονομικής καταστροφής, λόγω ΑΝΕΧΕΙΑΣ βασανιστικής), χίλιες φορές περισσότεροι, και ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ αφ’ ότου οι απώλειες σε ζωές από τον «ιό» θα έχουν σταματήσει! ΟΜΩΣ, για αυτούς τους Θανάτους, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ούτε… θα ακούσετε, ούτε θα διαβάσετε!

➔ΚΑΛΗ ΣΑΣ, ΚΑΛΗ ΜΑΣ, ΤΥΧΗ! Εν ηρεμία! Μακράν Πανικού!