Συγχαρητήρια από την ΚΕΔΗΚΕ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς εκφράζει συγχαρητήρια για τις παραστάσεις «Μήδεια Μάνα» και «Ταρτούφος» του Θεατρικού Εργαστηρίου Αργοστολίου και Τζαννάτων.

Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο «Κέφαλος» και στο Ανοικτό Θέατρο Πόρου, οι παραστάσεις γνώρισαν απόλυτη επιτυχία και το θεατρόφιλο κεφαλλονίτικο κοινό απόλαυσε μια υψηλών απαιτήσεων Αρχαία τραγωδία και μια εξαιρετική κωμωδία δείχνοντας τον ενθουσιασμό του μέσα από το θερμό, παρατεταμένο του χειροκρότημα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον σκηνοθέτη της ΚΕΔΗΚΕ και ψυχή των Θεατρικών Εργαστηρίων κ. Σταύρο Παπαδάτο για την  επιτυχία των παραστάσεων αλλά και γιατί λόγω του αδαμάντινου χαρακτήρα του και της άοκνης δουλειάς του έχει εμπνεύσει θεατρικά τους μικρούς και μεγάλους μαθητές του ώστε αυτοί να μπορούν να αποδίδουν με χαρά τα μέγιστα των δυνατοτήτων τους.

Οι ηθοποιοί και συντελεστές, όλοι γνωστοί και φίλοι μας, κατάφεραν να μας καθηλώσουν με τις ερμηνείες τους ως πρωταγωνιστές Αρχαίας Τραγωδίας αλλά και να μας διασκεδάσουν με άφθονο γέλιο ως πρωταγωνιστές στην κωμωδία «Ταρτούφος»!

Συγχαρητήρια σε όλους τους ηθοποιούς, τους συντελεστές και υποστηρικτές των παραστάσεων αλλά και στους θεατές που επιβράβευσαν τα Θεατρικά Εργαστήρια και έδειξαν την ανυπομονησία τους για τις επόμενες παραστάσεις.

Ευχαριστούμε τον σκηνοθέτη κ. Σταύρο  Παπαδάτο και τους μαθητές-ηθοποιούς του, για την συμβολή τους στον πολιτισμό του νησιού μας.

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. & Ε.Σ. Πολιτισμού –
Αθλητισμού –  Νέας Γενιάς
Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης