Συγχαρητήρια από τη ΝΟΔΕ

Γ. Κουλουμπή

Από τη ΝΟΔΕ Κεφαλληνίας και Ιθάκης ανακοινώθηκαν τα εξής:

Αφού συγχαρούμε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές, τελειόφοιτους λυκείου, σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, για την προσπάθειά τους στις πανελλαδικές εξετάσεις, θα θέλαμε να εκφράσουμε ιδιαίτερα τα συγχαρητήριά μας στον μαθητή του Γενικού Λυκείου Σάμης, Ευαγγελινό Μιχελή, ο οποίος αρίστευσε συγκεντρώνοντας 19,376 μόρια.

Για εμάς, στη ΝΟ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης, η επιτυχία του Ευαγγελινού αποτελεί διπλή χαρά. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ένα Κεφαλλονιτόπουλο από πολύτεκνη οικογένεια, έκανε υπερήφανους όλους τους κατοίκους των νησιών μας, αλλά και το γεγονός ότι ο Ευαγγελινός είναι ο μεγαλύτερος υιός του Γραμματέα της ΝΟ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης, κ. Γεράσιμου Μιχελή, ενός ακούραστου στελέχους μας με προσφορά και ήθος.

Ευαγγελινέ, είμαστε σίγουροι ότι η επιτυχία σου θα γίνει παράδειγμα για πολλούς ακόμη μαθητές της χώρας μας, οι οποίοι κάτω από δύσκολες συνθήκες, καθημερινά μας υπενθυμίζουν ότι η αριστεία δεν είναι στιγματισμός, είναι το φυσιολογικό αποτέλεσμα της συστηματικής προσπάθειας, η συνέπεια της αγάπης για τη γνώση, το επόμενο βήμα για ένα καλύτερο μέλλον.

Σου ευχόμαστε λοιπόν, άριστα να συνεχίσεις να προσπαθείς ως σπουδαστής πια, άριστα να πορεύεσαι ως άνθρωπος και μέλος της κοινωνίας μας!