Συγχαρητήρια από τον δήμαρχο Αλ. Παρίση και τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θ. Μιχαλάτο

O δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης απηύθυνε χθες το ακόλουθο μήνυμα προς τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση:

Αγαπητά παιδιά μου,
Μια περίοδος αγωνίας σήμερα ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας. Συγχρόνως, ολοκληρώθηκε και μια μακρά περίοδος συνεχούς προσπάθειας και πολλών αγώνων από πλευράς σας, κάτω από δύσκολες συνθήκες αρκετές φορές και με μια διαρκή πίεση που δημιουργεί ο στόχος της επιτυχίας.

Θα ήθελα από καρδιάς να σας συγχαρώ λοιπόν τόσο για τον αγώνα σας όσο και για την εισαγωγή σας σε κάποιο τμήμα ΑΕΙ ή ΤΕΙ της χώρας και να σας ευχηθώ από δω και στο εξής ακόμη περισσότερες επιτυχίες και πρόοδο στη ζωή σας. Άλλωστε, από σήμερα ξεκινά ένας νέος κύκλος, με ευκαιρίες για εξέλιξη του χαρακτήρα σας, δυνατότητες για διαμόρφωση του μέλλοντός σας και προκλήσεις σε μια εποχή στην οποία τίποτα δεν χαρίζεται και τα εφόδια προβάλλουν ως το μοναδικό εχέγγυο για την επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.
Μην επαναπαυτείτε, φυλάξετε γερά όσα διδαχτήκατε από τους καθηγητές σας στο σχολείο και από τις οικογένειές σας και οπλιστείτε με δύναμη για τη συνέχεια. Oι χαρές, οι ευκαιρίες, οι νέοι αγώνες της ζωής σας είναι μπροστά και σας περιμένουν!

Για εσάς που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρατε να κάνετε πράξη τον στόχο της εισαγωγής σας σε κάποιο τμήμα ΑΕΙ ή ΤΕΙ, μην φοβηθείτε και μην απογοητευτείτε. Συνεχίστε την προσπάθεια και σύντομα η ανταμοιβή θα σας επισκεφθεί. Μια αποτυχία εξάλλου μπορεί να γίνει η αρχή για μια μεγάλη επιτυχία στο μέλλον.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους!

O δήμαρχος
Κεφαλλονιάς,
Αλέξανδρος
Παρίσης

Εξ’ άλλου, ο επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα.
Αγαπητές μαθήτριες και μαθητές,
με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εισαγωγή σας στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και να σας ευχηθώ καλή πρόοδο.

Ένας κύκλος της ζωής σας γεμάτος σκληρή προετοιμασία, επίπονες προσπάθειες και θυσίες ολοκληρώθηκε. Στη θέση του ξεκινάει ένας νέος γεμάτος προκλήσεις, αγωνίες και ευκαιρίες. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί, εφοδιαστείτε με γνώσεις και διαμορφώστε το μέλλον σας, διορθώνοντας τα λάθη μας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στις οικογένειες σας και στους καθηγητές σας που σας στήριξαν αυτά τα χρόνια, φροντίζοντας να σας εξασφαλίσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πετύχετε τους στόχους σας.
Σε όσους μαθητές δεν πέτυχαν το επιθυμητό για αυτούς αποτέλεσμα, θα ήθελα να τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν την προσπάθεια. Υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο. Μην απογοητεύεστε και συνεχίστε να αναζητάτε αυτό που επιθυμείτε.
Καλή Συνέχεια

Θεόφιλος Μιχαλάτος

O κ. Θ. Mιχαλάτος
O κ. Θ. Mιχαλάτος