Συγχαρητήρια επιστολή από την περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα στον Ανδρέα Φλώρο

Ροδή Κράτσα

Συγχαρητήρια επιστολή Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για την εκλογή του Καθηγητή Ανδρέα Φλώρου στη θέση του νέου Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου, απέστειλε η περιφερειάρχης Ρόδη Κράτα.

Η επιστολή:

Α. Φλώρος

Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήριά μου στον Καθηγητή, κ.Ανδρέα Φλώρο για την εκλογή του στη θέση του Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Η αναγνωρισμένη επιστημονική του κατάρτιση, η επιτυχημένη ακαδημαϊκή πορεία του, καθώς και η πλήρης γνώση των πολυμέτωπων ζητημάτων που αντιμετωπίζει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο εγγυώνται τις προϋποθέσεις για μια γόνιμη θητεία σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη τόσο για τον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όσο και της κοινωνίας και της ανάπτυξης και της συνοχής της Περιφέρειάς μας ευρύτερα.

Ως Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με κάθε τρόπο το Πανεπιστήμιο τα επόμενα χρόνια, προκειμένου από κοινού να συνεισφέρουμε στην περαιτέρω αναβάθμισή του σε ολόκληρη την Περιφέρεια και κατ’ επέκταση προς όφελος των κοινωνιών των νησιών μας.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στον νεοεκλεγέντα Πρύτανη όπως και στους Αντιπρυτάνεις κ. Ηλία Γιαρένη, κ. Ευστάθιο Μακρή, κ. Χριστίνα Μπάνου, κ. Χριστίνα Μπενέκη και ευόδωση των στόχων τους.