Συγχαρητήρια επιστολή του «Υπερίωνα»

Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε η Ενωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» «για την επανεκλογή του Προέδρου της Ε.Σ.Α.μεΑ., κ. Ιωάννη Βαρδακαστάνη, στη θέση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Forum Ατόμων με Αναπηρία»

Η επιστολή αναφέρει:

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» σας συγχαίρει θερμά για την επανεκλογή σας ως Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Forum των Ατόμων με Αναπηρία και μάλιστα για 6η συνεχή θητεία.

Η εκλογή σας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλο το αναπηρικό κίνημα και αναδεικνύει τις διεκδικητικές και αγωνιστικές σας ικανότητες σε συνδυασμό με τα ευαίσθητα, ειλικρινή και άξια θαυμασμού συναισθήματά σας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης αισθάνονται ανακούφιση, που ηγείσθε του αναπηρικού κινήματος, εναποθέτοντας σε εσάς προσωπικά τούτους τους δύσκολους καιρούς ελπίδες για το αβέβαιο μέλλον των αναπήρων. Σας γνωρίζουμε, επίσης, ότι είμαστε όλοι συστρατευμένοι μαζί για δράσεις και αγώνες, που εσείς και η Ε.Σ.Α.μεΑ. θα αποφασίσετε.

Η Ένωση Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ», τα παιδιά και το εκπαιδευτικό-βοηθητικό προσωπικό του Κέντρου Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Ατόμων με Αναπηρία επιθυμούν σε χρόνο, που εσείς θα αποφασίσετε, να μας επισκεφθείτε για να γνωρίσετε και εσείς από κοντά αυτό, που εμείς έχουμε κτίσει για τα Άτομα με Αναπηρία του Νομού μας μετά από πολλούς αγώνες και θυσίες.

Τέλος, σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη, προκειμένου να συνεχίσετε το μεγάλο σας έργο στην Ελλάδα, αλλά και στον Κόσμο.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος της Ένωσης

Σοφία Μαροπούλου- Ζαφειράτου

Η Γενική Γραμματέας

Γερασιμούλα Σταθάτου