Συγχαρητήρια στην Αστυνομία από την Ενωση Αξ/κών Ι.Ν

Η Ενωση Αξιωματικών Αστυνομίας απέστειλε συγχαρητήρια στον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωάννη Μπούμη, τον Διοικητή Ασφαλείας Κωνσταντίνο Μήλιο και στο αστυνομικό προσωπικό, για την πρόσφατη εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ως Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ιονίων Νήσων, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κεφαλονιάς, Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΜΠΟΥΜΗ Ιωάννη για τον επιτυχή διοικητικό σχεδιασμό, στο Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου Αστυνόμο Β’ κ. ΜΗΛΙΟ Κωνσταντίνο και το λοιπό αστυνομικό προσωπικό, για την επισταμένη επιχειρησιακή τους δράση, που είχε σαν αποτέλεσμα την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε συστηματικά κοκαΐνη και ακατέργαστη κάνναβη στο νησί της Κεφαλονιάς και την σύλληψη έξι μελών της οργάνωσης.

Την 30-12-2020 ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατασχέθηκαν (1.200) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, (53) γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των (49.780) ευρώ και (6) κινητά τηλέφωνα. Σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η επιτυχία αυτή καταδεικνύει για ακόμα μια φορά πως οι αστυνομικοί των Ιονίων Νήσων, παρ’ όλες τις αντιξοότητες και τα επιπρόσθετα καθήκοντά τους που αφορούν την εφαρμογή των μέτρων προστασίας για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού COVID – 19, εργάζονται άοκνα και επιδεικνύουν επαγγελματισμό και αφοσίωση στο καθήκον τους, που δεν είναι άλλο από την πάταξη του εγκλήματος και την προστασία της κοινωνίας και των πολιτών.

Τέλος, το Δ.Σ. της Ένωσής μας εύχεται χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ Σ. ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ 

Αστυνόμος Α′

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Σ. ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ 

Αστυνόμος Α′