Συγχαρητήρια στην Καλυψώ Δανελάτου

  • Συγχαρητήριο μήνυμα για την βράβευση της Καλυψούς Δανελάτου

Η παιδίατρος και διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Αργοστολίου κ. Καλυψώ Δανελάτου, τιμήθηκε από το Υπουργείο Υγείας για την προσφορά της στο ΕΣΥ και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Η βράβευση τιμά την κ. Δανελάτου που έχει αποφασιστική συμβολή ώστε η παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου να είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Στο πρόσωπό της τιμάται και το νοσοκομείο. Θερμά συγχαρητήρια. Οι γονείς, τα παιδιά και οι πολίτες του τόπου μας είναι ευγνώμονες.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

  • Δήμος Σάμης. Συγχαρητήριο Μήνυμα για την τιμητική βράβευση της κ. Κ. Δανελάτου από το Υπουργείο Υγείας

Ο Δήμος Σάμης συγχαίρει την συντοπίτισσα μας και Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας, κα Δανελάτου Καλυψώ για την βράβευση της από το Υπουργείο Υγείας για την προσφορά της στο ΕΣΥ. Συγκεκριμένα, η κα. Δανελάτου έλαβε τιμητική διάκριση που αφορούσε στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους ασθενείς της Παιδιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές της Παιδιατρικής Κλινικής δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την υγεία των παιδιών του τόπου μας.

Από το Γραφείο Τύπου

του Δήμου Σάμης