Συγχαρητήρια στο Δημ. Θεατρικό Εργαστήρι

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς συγχαίρει το Θεατρικό Εργαστήρι για τις πετυχημένες παραστάσεις του τμήματος ενηλίκων,  «ΑΠΟΝΤΕΣ» του Γιάννη Δημουλέα και «ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ» του Νιλ Σάιμον.

Πολλά μπράβο στην ψυχή του τμήματος τον σκηνοθέτη κ. Σταύρο Παπαδάτο για τα πολυάριθμα θεατρικά τμήματα, την ακούραστη δουλειά του και το πολύ όμορφο δημιουργικό κλίμα που καλλιεργεί στους μαθητές του, ώστε και αυτοί με τη σειρά τους να μας χαρίζουν τέτοιες εξαιρετικές παραστάσεις.

Το Θεατρικό Εργαστήρι της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., αποτελεί σημαντικό πυρήνα πολιτισμού στο νησί μας με νέα πνοή, γι’ αυτό προσελκύει και αξιόλογους ανθρώπους που βοηθούν τις παραστάσεις και τους ευχαριστούμε θερμά: την σκηνοθέτη κ. Τζούλια Δόριζα, την κ Μαίρη Μουλίνου (μακιγιάζ), την κ. Στελλάτου Μαρίνα (σκηνικά).

Συγχαρητήρια σε όλους τους ηθοποιούς, που με την αγάπη τους για το θέατρο καθήλωσαν τους θεατές και στις δύο παραστάσεις.

Ευχαριστούμε και το θεατρόφιλο κοινό για το κατάμεστο θέατρο και το δυνατό χειροκρότημα.

Πέρα από την επιτυχία τους οι παραστάσεις είχαν και μια άλλη δυνατή πλευρά: «την αλληλεγγύη και την αγάπη» αφού και οι θεατές παρακινήθηκαν να  ενισχύσουν οικονομικά μια συνάνθρωπο μας με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Πολλά μπράβο για το σεβαστό οικονομικό ποσό βοήθειας (2.130€) που οι παραστάσεις πρόσφεραν δείχνοντας ότι είμαστε «ΠΑΡΟΝΤΕΣ» και όχι «ΑΠΟΝΤΕΣ» στην ανάγκη προσφοράς αγάπης στο συνάνθρωπο.

Ευχόμαστε καλές επιτυχίες στο Θεατρικό Εργαστήρι της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ, καλή διαδρομή, υγεία και πρόοδο στους συμμετέχοντες.

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και

Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

Αγγελος Δ. Κωνσταντάκης