ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ, πρώτη μετά από τις Μεγάλες μας Εορτές Εβδομάδα, να απολαύσετε!

➙ ΓΙΑ ΟΣΕΣ σύντομες εδώ δημοσιεύσεις μου, τέτοιες «σκληρών» Αληθειών και Πραγματικοτήτων της σημερινής ζωής μας, και καθ‘ όλον τον Χρόνον τον Νέον( οπωσδήποτε και εκ των Πραγμάτων …σπάνια διασκεδαστικές και ευχάριστες, παρά το χιούμορ το οποίον ενίοτε …επιστρατεύω, και το οποίον τα μέγιστα …απορώ και εγώ ο ίδιος πως δεν έχω χάσει ακόμα, με όσα διαπιστώνω), δεχθείτε την ειλικρινέστατη συγνώμη μου προκαταβολικά!

➙ ΣΥΓΝΩΜΗ σας ζητώ, συγχωρήστε με!

➙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μην με απασχολούν σοβαρές διαπιστώσεις! Σοβαρά Θέματα! Σοβαρότατα, για χρόνια άλυτα Προβλήματά μας!

➙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να …υπακούσω στην επιταγήν εκείνων των «ευλογημένων» που μας θέλουν όλους άνευ Σκέψης, άνευ έρευνας, άνευ Στοχασμού και Στόχων ζωής, άνευ ανησυχίας, άνευ κριτικής, για τα παρόντα αλλά και για τα προβλεπόμενα- επερχόμενα της ζωής μας!

➙ ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ! Υγιαίνετε, με απόλυτη την δυνατότητα απόκτησης κάθε αγαθού, τέτοιου απαραίτητου, ώστε την πολύτιμη υγεία σας, την ατομική και οικογενειακή τέτοια, να μπορείτε και καθημερινά να διατηρείτε(στον βαθμό που από εσάς εξαρτάται), και κατά το δυνατόν (πάντοτε μακράν του καθημερινού-φθοροποιού άγχους της Ανέχειας), να διασφαλίζετε!

(Μίαν απλήν τέτοιαν ευχήν, οι …Πολιτικοί μας, ουδέποτε θα….αρθρώσουν- απευθύνουν, και …ξέρετε γιατί……..)

➙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!