Συλλυπητήριά για τον Σπύρο Λυκιαρδόπουλο

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κεφαλληνίας εκφράζει την λύπη του για την σε σύντομο χρονικό διάστημα απώλεια δύο προσωπικοτήτων του ιατρικού χώρου, που πρόσφεραν πολλά στην επιστήμη και στην τοπική κοινωνία, του Γιώργου Μωραϊτόπουλου και του Σπύρου Λυκιαρδόπουλου.

Εκφράσαμε ιδιωτικώς τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του πρώτου.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και στην οικογένεια του νυν εκλιπόντος, Σπύρου Λυκιαρδόπουλου, καθώς και στον Ιατρικό Σύλλογο Κεφαλληνίας.

Για το Διοικητικό

Συμβούλιο του Ο.Σ.Κ.

Ο Πρόεδρος,

Διονύσης Γαρμπής

Η Γραμματέας

Ευτυχία Τζανετάτου


ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ


Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Κ.Ι. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο του γιατρού Σπύρου Λυκιαρδόπουλου που με συνέπεια υπηρέτησε για πολλά χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς.

Είναι πραγματικά χρέος μας και ως Δ.Σ. του Ε.Κ.Κ.Ι., εκτιμάμε ότι ο λαός της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης οφείλει να συνεχίζει να διεκδικεί σωστές και λειτουργικές δομές Υγείας στο νομό, με άξονα τα πάγια αιτήματα του ταξικού κινήματος για Δημόσια Δωρεάν Καθολική Υγεία που να καλύπτει τις σύγχρονες λαίκές ανάγκες.

Συνάδελφοι, το να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τη βελτίωση και στελέχωση των νοσοκομείων μας, αποτελεί πραγματικά φόρο τιμής στο Σπύρο Λυκιαρδόπουλο που σε όλη του την πορεία υπερασπίστηκε το δημόσιο χαρακτήρα του συστήματος υγείας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Γ.ΓΑΒΡΙΛΗΣ

Ο Γεν.Γραμματέας

Γ.ΒΑΛΕΝΤΗΣ


ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΏΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΆΣ ΚΑΙ ΙΘΆΚΗΣ 


Από το Σύλλογο Νεφροπαθών Κεφαλονιάς και Ιθάκης ανακοινώθηκαν τα εξής:

Θλίψη για το θάνατο του αγαπητού γιατρού +Σπύρου Λυκιαρδόπουλου

Οδυνηρό ξάφνιασμα ήταν για όλους μας ο αιφνίδιος θάνατος του αγαπημένου μας γιατρού Σπύρου Λυκιαρδόπουλου.

Ο +Σπύρος Λυκιαρδόπουλος, για όλους εμάς, ήταν ο γιατρός που κυριολεκτικά “κρατούσε” την ζωή μας στα χέρια του, για όσο διάστημα ήταν επικεφαλής στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου μας.

Και κάτι παραπάνω…

Ήταν αυτός, που κατάφερε να ιδρύσει και να λειτουργήσει Μονάδα Αιμοκάθαρσης στο νησί μας, καλύπτοντας τις ζωτικές ανάγκες των νεφροπαθών του Νομού μας.

Στάθηκε κοντά στους ασθενείς του, με την αμεσότητα και την ανιδιοτέλεια που τον χαρακτήριζε, προσφέροντας τις επιστημονικές του γνώσεις απλόχερα.

Όλοι εμείς, νεφροπαθείς και μεταμοσχευμένοι, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο.