Συλλυπητήρια για τον Κώστα Βαρτελάτο

  • Γραφείο Δημάρχου

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του Κώστα Βαρτελάτου.

Ο Κώστας υπήρξε ένας εξαίρετος οικογενειάρχης που διακρίθηκε για το ήθος, την εντιμότητα και την εργατικότητα του. Προσέφερε πλούσιο έργο στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην αθλητική κοινότητα του νησιού μας κερδίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό των συνεργατών του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του.

Θεόφιλος Μιχαλάτος
Δήμαρχος Αργοστολίου

  • Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Κεφαλονιάς KAI Ιθάκης

Αποχαιρετούμε με βαθύτατη θλίψη τον Κώστα Βαρτελάτο, έναν αγωνιστή της ζωής και της παράταξης. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τα κοινά, διετέλεσε Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου, ιδρυτικό στέλεχος του τοπικού ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Γραμματέας της Τ.Ο. Διλινάτων.

Δίπλα πάντοτε στους νέους, να τους συμβουλεύει, να τους εμπνέει και να τους δίνει θάρρος, είτε ως δάσκαλος οδήγησης, είτε μέσα από την αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα τον Α.Ο. Διλινάτων.

Όμως και το Κίνημα Αλλαγής στην Κεφαλονιά γίνεται φτωχότερο. Άνθρωποι με το ήθος και την ιδεολογική σταθερότητα του Κώστα Βαρτελάτου σπανίζουν στην εποχή μας! Πρωτοπόρος στους αγώνες για την Αλλαγή, στρατιώτης ακόμα και στις πιο δύσκολες ημέρες της παράταξης.

Στη μνήμη του μπορούμε να δώσουμε μόνο μια υπόσχεση. Ότι θα θυμόμαστε πάντοτε τα λόγια του και την πίστη του στους νέους ανθρώπους και ότι θα αγωνιστούμε για την ενότητα, την εξέλιξη και τη πρόοδο της παράταξης που τίμησε μέχρι το τέλος της ζωής του. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για την απώλεια του Κώστα Βαρτελάτου.

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος και φίλος, αγαπητός σε όλους, ο σύντροφος Κώστας, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα για την ευγένεια, την καλοσύνη, την αγάπη του για ζωή και τη πρόοδο του τόπου.

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Πρόεδρος,
Σταύρος Σπαθής

  • Δ.Σ. «ΕΥΓΕΡΟΥ»

Το Δ.Σ., τα μέλη,οι αθλητές,και οι φίλοι του αθλητικού σωματείου ΕΥΓΕΡΟΣ,εκφράζουμε τα θερμά συλυπητήριά μας στην οικογένεια του αγαπητού σε όλους μας Κώστα Βαρτελάτου.

Στηλοβάτης και ένας από τους θεμελιωτές της ΕΥΓΕΡΟΥ, μέλος των πρώτων διοικήσεών της,έμπρακτος υποστηρικτής της ομάδας,εμψυχωτής των αθλητών και κάθε καλής προσπάθειας,λάτρης του αθλητισμού και εξαιρετικός συνεργάτης.

Ο Κώστας Βαρτελάτος θα ζει πάντα στις καρδιές όσων των γνώρισαν και θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την μεγάλη ανιδιοτελή προσφορά του στον χώρο του αθλητισμού.

Με σεβασμό,
Το Διοικητικό Συμβούλιο Ευγέρου

  • ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Ο Κώστας Βαρτελάτος, υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση ως Αντιδήμαρχος Αργοστολίου και τον αθλητισμό ως πρόεδρος του ΑΟ Διλινάτων επί σειρά ετών.

Πρότυπο οικογενειάρχη και επαγγελματία, ένας σπουδαίος αγωνιστής της Δημοκρατικής Παράταξης. Ένας άνθρωπος με ατόφια ιδεολογία και ακλόνητη πίστη στις αξίες του κινήματος.

Θα θυμόμαστε πάντα έναν γνήσιο αγωνιστή.

Θα μας λείψει το ήθος και η ευγένειά του.

Συλλυπητήρια στους οικείους του και την οικογένεια του.

Από το Γραφείο Τύπου