Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Γερ. Τζωρτζάτου

  • Με λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια του Γεράσιμου Τζωρτζάτου.

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του τόπου μας και παράδειγμα οικογενειάρχη. Με τον αδελφό του Βασίλη είχε μια επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα που ξεπέρασε τα όρια της Κεφαλονιάς.

Η απώλεια του είναι μεγάλη και για εμένα, καθώς ο Γεράσιμος Τζωρτζάτος και ο αδελφός του Βασίλης υπήρξαν για πολλά χρόνια ο συνδετικός μου κρίκος με τα Διλινάτα και την κοινωνία τους, το χωριό του πατέρα μου. 

Θα τον θυμάμαι κάθε φορά που θα βλέπω το Μεγάλο Χωριό. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

  • Δυσαναπλήρωτο είναι το κενό που αφήνει σε όλους μας η απώλεια του Γεράσιμου Τζωρτζάτου.

Ενός εξαίρετου επαγγελματία και οικογενειάρχη, ενός ανθρώπου με μεγάλη κοινωνική προσφορά και υπόδειγμα για τον καθένα από εμάς.

Εμβληματικός τυροκόμος από τα Διλινάτα και συνιδρυτής της επιχείρησης τυροκομικών προϊόντων “Τζωρτζάτος”, πρόβαλε σε όλη την Ελλάδα την Κεφαλονιά με τά προϊόντα που παρήγαγε.

Εκφράζουμε τη μεγάλη μας θλίψη προς την οικογένεια του για την απώλειά του και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα της γενέτειράς του που θα τον σκεπάσει.

Καλό ταξίδι Γεράσιμε

Ο αντιπεριφερειάρχης

Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Σταύρος Τραυλός

  • Με ανείπωτη θλίψη αποχαιρετούμε τον καταξιωμένο συμπολίτη μας και πετυχημένο επιχειρηματία Γεράσιμο Τζωρτζάτο, έναν άνθρωπο της δράσης και της προσφοράς που άφησε μόνο θετικό αποτύπωμα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του για την τεράστια αυτή απώλεια.

Ισχυρή Κεφαλονιά

Δημ. Παράταξη Δήμου Αργοστολίου

  • Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αργοστολίου “Η Κράνη”, Νιφοράτος Ιάκωβος και το Δ.Σ εκφάζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γεράσιμου Τζωρτζάτου για τη μεγάλη απώλεια. Ο Γεράσιμος ήταν υπόδειγμα ανθρώπου και άξιος επαγγελματίας, με βαθιά λύπη ευχόμαστε δύναμη στην οικογένεια του.

Ο πρόεδρος 

ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ

Η γραμματέας 

ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΠΑΘΗ