Συμβουλευτική συνάντηση Γονέων στον Κεχρίωνα

Το απόγευμα της Παρασκευής 12 Οκτωβρίου 2018,  πραγματοποιήθηκε στο ΚΔΑΠ ΙΡΙΣ  “Πολιτιστικό Εργαστήρι”’ στον Κεχριώνα Παλικής μια αξιοθαύμαστη ομιλία για τους γονείς!

Ο κ. Γκούθας Ιωάννης-ψυχολόγος και η κ. Θωμοπούλου Τσαμπίκα – Δασκάλα με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή μίλησαν για τον ρόλο του γονέα στη σχολική μελέτη του παιδιού, καθώς και για τη συμβολή του ίδιου στην ποιοτική αξιοποίηση του κοινού τους χρόνου.

Διερευνήθηκαν και συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που αφορούν τον τρόπο που θα πρέπει να γίνεται η σχολική μελέτη στο σπίτι, αλλά και απαντήθηκαν όλες οι απορίες των γονιών σχετικά με τα όσα τους ταλανίζουν στην καθημερινή σχέση με τα παιδιά τους.

Όπως πληροφορηθήκαμε, η εν λόγω ομιλία αποτελεί την αφετηρία μιας σειράς εκπαιδευτικών συναντήσεων που επιθυμεί να εντάξει στο πρόγραμμα του το ΚΔΑΠ  ΙΡΙΣ τη φετινή χρονιά και που όλοι ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε!

Τέτοιες προσπάθειες χρειάζεται ο τόπος μας για να προχωρήσει και αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους για αυτή την προσπάθεια αλλά ιδιαίτερα στους δύο αυτούς επιστήμονες που πρόθυμα αποδέχτηκαν την πρόσκληση και τίμησαν το Ληξούρι μας με την παρουσία τους!